Cluj. „Este haos total…toti cei care vin de la Napoca trec inainte de parca nu ar exista nici un sens…se trece peste desen…cei care coboara franeaza brusc..nota – pt acest sens desenat …”

Updated on iunie 20, 2018 Pentru fluidizarea circulației, Primăria a decis să deseneze un sens giratoriu pe Tăietura Turcului. Cum era de așteptat, desenul nu este băgat în seamă de mulți șoferi.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Laurici Balauta-Popescu a postat o fotografie cu mesajul: „Sens nou la urcarea pe Taietura…au disparut stalpii azi noapte

Cluj. „Este haos total...toti cei care vin de la Napoca trec inainte de parca nu ar exista nici un sens...se trece peste desen...cei care coboara franeaza brusc..nota - pt acest sens desenat ...” 1

Laurici Balauta-Popescu este haos total…toti cei care vin de la Napoca trec inainte de parca nu ar exista nici un sens…se trece peste desen…cei care coboara franeaza brusc..nota – pt acest sens desenat

Sorina Moldovan in cat timp se produce primul accident datorita “economiei de carburant” cu un Zeu ce face diverse pe desenul de asfalt si o ia sec peste ?

Sorina Moldovan poll : care va fi marca masinii ce va reusi sa sparga gheata? care va fi judetul de la numarul de inmatriculare ? (ca doar nu suntem casa de pariuri:)))) )

Péter András Nimic bun nu va iesi din asta. Cand soferului clujean nu ii este pus ceva fizic in fata, ii ca si inexistent. De acum incolo cu frica maxima va trebui sa intru in acest mini sens giratoriu. Oare cate masini distruse vor fi din cauza unor distrati pana ce stalpisorii vor fi repusi?

Mihai Anghel Nu vad dece sunteti ofticati pe formatul asta de sens giratoriu, inafara tarii este plin de astfel de sensuri si nu e nici o problema…ideea e ca la noi trebuie sa te blocheze efectiv fizic cu beton (exemplu statia din piata marasti) ca sa iti spuna ca pe acolo nu ai voie.

Andrei Gabriel Șovre Ce va plangeti? In Oradea exista de mult timp sensuri giratorii fara “ziduri”, si sunt chiar utile, iar intr-un oras ca si Cluj, nu cred ca nu sunteti deschisi la modernizari Cluj. „Este haos total...toti cei care vin de la Napoca trec inainte de parca nu ar exista nici un sens...se trece peste desen...cei care coboara franeaza brusc..nota - pt acest sens desenat ...” 2 sau va convine sa aveti zidul chinezesc in fata? (Ca cel de langa Satu Mare)

Comanici Bogdan Da boss da sensu ala are 20 metri patrati, asta din cluj are 2 metri patrati ii o diferenta :)))

Evelin Mester Abia astept stirile de la ora 5 :)))

 

error: Content is protected !!