Video Cluj: Update. JAF la o bancă. Primele imagini. Cum a acționat tâlharul. Erau și clienți în bancă

Updated on iunie 18, 2018 Un hoț a reușit să fure luni după-amiaza 20,000 de lei dintr-o sucursală Banca Transilvania după ce i-a amenințat cu un cuțit pe cei din interior.

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania transmis, luni, la solicitarea MEDIAFAX, se acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile de investigare.
„La Agenţia BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani.

Video Cluj: Update. JAF la o bancă. Primele imagini. Cum a acționat tâlharul. Erau și clienți în bancă 1

Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asiguraţi. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicat.

Jaful de la banca din Cluj-Napoca s-a produs în foarte puţin timp, iar angajaţii au reuşit să apese butorul de panică, agenţii firmei de pază deplasându-se la faţa locului. În bancă, în momentul furtului, se aflau atât angajaţii, dar şi clienţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, dar numărul personelor nu a fost făcut public, informează Observator Tv.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj au făcut publice semnalmentele autorului jafului de la banca din Cluj-Napoca.
Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani, constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 – 185 de centimetri.

”Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, au transmis poliţiştii din Cluj.
Potrivit acestora, au fost instituite filtre penttru depistarea făptaşului.

Datele oferite de către poliişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

Vezi aici Video postat deMonitorul de Cluj pe Youtube.com:

În plus, suma furată nu a fost stabilită, urmând a se face un inventar pentru stabilirea acesteia. Surse juridice au precizat ă ar fi vorba despre 20.000 de lei.

error: Content is protected !!