Cluj: Semaforul de pe Podul Porțelanului. ”E dezastru. Spre Carbochim ține foarte puțin. Cei din capăt nu te lasă să intri pentru că ei au prioritate. Iar dinspre Carbochim vin cate …”

Updated on mai 18, 2018 Primăria Cluj Napoca a instalat zilele trecute un semafor la podul Porțelanului pentru fluidizarea traficului. Această măsură nu a avut efectul dorit susțin șoferii care au trecut pe acolo.

Pe grupul Info Trafic jud. Cluj șoferii s-au arătat nemulțumiți:

Claudiu Birlean: Efectul semaforului de la podul Carbochim

Cluj: Semaforul de pe Podul Porțelanului. ”E dezastru. Spre Carbochim ține foarte puțin. Cei din capăt nu te lasă să intri pentru că ei au prioritate. Iar dinspre Carbochim vin cate ...” 1

 

”E dezastru. Spre Carbochim ține foarte puțin. Cei din capăt nu te lasă să intri pentru că ei au prioritate. Iar dinspre Carbochim vin cate 2-3 masini spre Iris și trebuie să astepti verdele…”

”Nu era mai bine nici fara semafor, ca romanul tot bizon e …. pe toti ii durea in p… de indicatoare. Deci, cu sau fara semafor e la fel de naspa. Acolo trebuie un pod nou, cu 4 benzi si linia de cale ferata scoasa de tot”, susține altcineva.

Această măsură este una temporară, până la realizarea unui nou pod. Din păcate nu se știe când va fi construit acesta după ce licitația organizată de primărie a fost contestată.

error: Content is protected !!