De ce se mută din București la Cluj? “E cu totul altă țară aici”

Updated on aprilie 19, 2017 Potrivit unui studiu făcut de SmartDreamers, 30,31% dintre persoanele intervievate au răspuns că iau în calcul relocarea într-un alt oraş pentru un loc de muncă mai bun. Dintre aceştia, 46,75% au vârste cuprinse între 26-35 de ani.
Tot mai mulți din București aleg să se mute la Cluj, supărați probabil pe admninistrația locală condusă de Gabriela Firea.

Cei de la pressone.ro au întrebat-o pe Cristina Paul, fost producător TV la Antena 1 și Antena 2 de ce s-a mutat la Cluj. “E cu totul altă țară aici”, a răspuns aceasta.

De ce se mută din București la Cluj? "E cu totul altă țară aici" 1

(foto: Flegner Calin Art & Events Photography)

„Oamenii sunt parcă altă specie, nu în sensul că unii ar fi mai buni sau mai răi, ci prin felul în care înțeleg să-și trăiască viețile, să-și investească energia și timpul.

Singurii clujeni care sunt “mai mitici decât miticii”: agenții imobiliari. Probabil nu toți, însă toți cei pe care i-am sunat eu. Și dacă la București e de bun simț să fii în gardă, la Cluj ți-o iei în freză imediat, că nu te aștepți. Deși fusesem avertizată, pregătită n-am fost.

Un alt șoc: chiriile mai mari decât în București, salariile mai mici, mai ales în domeniul în care lucrasem” a mai spus Cristina Paul.

Tu de ce crezi că ar trebui să se mute cei din București la Cluj?

error: Content is protected !!