Cluj: „L-as pune pe Boc sa stea dimineata la -18 sa isi astepte busul. Am iesit la 7 din casă, am reusit sa iau busul la 7:40 – fiecare bus venea deja plin. 35 de minute in -18 grade”

Updated on ianuarie 10, 2017 Pe Facebook se reclamă fapul că autobuzele sunt pline iar călătorii rămân să aștepte în stații, la -18 grade.

Pe Facebook, Codruta Todorut a scris: „Oare sutele de oameni din statie de azi si ieri diminieata, pana ieri mergeau pe jos la serviciu?

Cluj: „L-as pune pe Boc sa stea dimineata la -18 sa isi astepte busul. Am iesit la 7 din casă, am reusit sa iau busul la 7:40 - fiecare bus venea deja plin. 35 de minute in -18 grade” 1

Am iesit la 7 din casă, am reusit sa iau busul la 7:40 – fiecare bus venea deja plin. 35 de minute in -18 grade. Pana la urma m-am urcat in primul bus in care am avut loc, n-am mai rezistat frigului, eu si cateva sute de oameni din statia mea si probabil alte cateva sute.

L-as pune pe Boc sa stea dimineata la -18 sa isi astepte busul”.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi geroasă dimineaţa şI noaptea, iar în centrul, sudul şI estul țării, local șI ziua. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 șI -4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -22…-20 de grade izolat în zonele depresionare din nord-vest şI centru șI în jur de -4 grade pe litoral.

În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sud-vestice șI sudice unde doar izolat va ninge slab. Spre seară şI noaptea, nebulozitatea se va accentua şI va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de sud-est, ninsorile se vor extinde şI local se va depune strat nou şI consistent de zăpada.

error: Content is protected !!