(Video) CFR Cluj a reușit să revină de la 0-2 cu două penaltyuri în partida cu ACS Poli Timișoara

Updated on decembrie 5, 2016 CFR Cluj a reușit să revină după ce a fost condusă acasă cu 2-0 de ACS Poli Timișoara. Cu două penaltyuri transformate, CFR Cluj a terminat la egalitate partida.

Trupa lui Ionuț Popa a deschis scorul în minutul 35 prin Drăghici, care a împins în poartă o minge aflată într-o grămadă formată din jucători de la ambele formații, potrivit gsp.ro.

Același fotbalist a dus scorul la 2-0 șase minute mai târziu, după ce a primit o pasă în interiorul careului. La reluare s-a văzut că Drăghici se afla în poziție de ofsaid și golul n-ar fi trebuit validat.

Cu două minute înainte de finalul primei părți, Artean a încercat să respingă o minge, însă aceasta l-a lovit în mână și arbitrul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var. Nascimento a transformat fără probleme!

În minutul 56, CFR a mai primit o lovitură de pedeapsă, după o intrare a lui Străuț asupra lui Ruiz. Același Nascimento a marcat fără nicio problemă.

CFR Cluj ocupă acum locul 5, cu 30 de puncte, însă a pornit sezonul cu un handicap de 6 puncte din cauza problemelor financiare.

Vezi aici Video postat de Stiri din Sport pe Youtube.com:

De partea cealaltă, Poli Timișoara e ultima, cu 5 puncte, de asemenea și ea a început campionatul cu minus 14 puncte din cauza banilor.

error: Content is protected !!