Cluj: Pretentii excentrice ale artistilor de la Untold Festival

Updated on iulie 28, 2015 Cel mai important festival din România, Untold Festival, a intrat într-un parteneriat cu unul dintre giganții IT, Google.

Parteneriatul a fost încheiat deși festivalul clujean se află doar la prima sa ediție. Untold Festival va fi cel mai important eveniment din cadrul Capitalei Europene a Tineretului, titlu deținut de Cluj în acest an.

”În cadrul festivalului, va fi promovat noul serviciu, Google Music. Cei de la Google au ales doar câteva festivaluri la nivel european pentru acest tip de parteneriat. Din România, suntem singurii care suntem parteneri Google”, a spus directorul de marketing și comunicare al Untold, Adrian Chereji, citat de romanialibera.ro

Reprezentanții gigantului IT au fost impresionați de creativitatea campaniilor de comunicare realizate de echipa festivalului. Cea mai cunoscută la nivel internațional a fost cea prin intermediul căreia tinerii care au donat sânge au primit bilete la festival. În total, a declarat directorul festivalului, Bogdan Buta, aproximativ 1.000 de tineri au participat la această campanie.

Pentru a asigura buna desfășurare a festivalului, echipa de producție a fost adusă din Olanda. Este vorba de echipa care lucrează de obicei cu artistul Armin Van Buren.

”Cei mai mulți dintre artiștii principali vor veni cu avioane private. Ei au cerut să fie cazați în hoteluri de cinci stele și să circule cu limuzine conduse de șoferi de peste 35 de ani, vorbitori de limbi străine”, a spus directorul festivalului, Bogdan Buta. De asemenea, unii dintre artiști au venit cu pretenții excentrice.

”Unii au cerut să aibă apă de Fiji, o cerință chiar neobișnuită”, a mai spus Bogdan Buta.

De asemenea, pentru a-i deservi pe spectatori, vor fi amenajați 300 de metri liniari de baruri. O bere la draft va costa șase lei, iar una la doză va costa șapte lei.

Plata va fi realizată cu carduri contactless, pentru a scurta timpul de așteptare. Potrivit lui Bogdan Buta, vor exista 52 de puncte de reîncărcare a cardurilor și peste 400 de puncte de plată. De asemenea, vor exista carduri preîncărcate cu 50 și 100 de lei, pentru a scurta, de asemenea, timpul necesar achiziționării acestor carduri.

error: Content is protected !!