Doua clujence de succes reprezinta Ardealul la targul INTERNATIONAL „Saptamana Verde” de la Berlin

Updated on ianuarie 17, 2015 Două clujence, care au dezvoltat afaceri de succes, reprezintă Ardealul în aceste zile la târgul „Săptămâna verde” de la Berlin, unde Clujul are pentru prima dată reprezentanți.

„A început Expoziția Săptămana Verde de la Berlin, care se desfășoară in perioada 16-25 Ianuarie. Asociația Produs de Cluj, participa pentru prima data la acest prestigios eveniment unde expun peste 1500 de producători. Miere de albina, ulei presat la rece, gemuri, siropuri naturale si lavanda aromata sunt produsele cu care ne mândrim”, au spus reprezentanții Asociației Produs de Cluj.

vddvvd

Felicia Tulai, reprezentanta firmei „Luna Solai” care este furnzior oficial de uleiuri presate la rece al Casei Regale a României este una dintre reprezentantele Clujului la Târgul de la Berlin, anunta Vocea Transilvaniei.

„Uleiurile presate la rece Luna Solai vor putea fi degustate la tradiționala „Săptămâna verde” care se desfășoara în perioada 16-25 ianuarie 2015 la Berlin. Prezent pentru prima data in capitala Germaniei, Luna Solai continuă seria participărilor la evenimentele expozitionale cu greutate din Europa, după ce uleiurile noastre au fost apreciate la târguri de profil din Paris, Londra, Polonia , Germania și Italia. Ne dorim să explorăm piața si gusturile germanilor în materie de gastronomie.”, a scris Felicia Tulai pe contul de facebook, unde a și postat mai multe fotografii de la Berlin.

Clujeanca Gabiela Culda, cea care în doar câțiva ani a dezvoltat o afacere de succes cu lavandă, este un alt reprezentant al Clujului la expoziția de la Berlin.

Buchețelele parfumate de lavandă, săculeții pentru pus între haine, apa de lavandă sau diversele aranjamente pentru decor făcute chiar de Gabriela Culda, sunt doar câteva dintre produsele românești pe care germanii le pot încerca.

error: Content is protected !!