Georgiana Lobonț se lansează în afaceri: „Vor fi construite și case, și apartamente. De afaceri se ocupă soțul, eu sunt cu banii, el e cu mintea”

Updated on octombrie 20, 2024 Georgiana Lobonț se lansează în afaceri: „Vor fi construite și case, și apartamente. De afaceri se ocupă soțul, eu sunt cu banii, el e cu mintea” 1

Georgiana Lobonț se gândește bine și la viitorul copiilor săi, astfel că toți banii pe care îi câștigă la cântări îi în vestește cu cap în prorpia afacere pe care o are cu soțul ei, Rareș Ciciovan. Cei doi au hotărât să între în domeniul imobiliar, astfel că au în plan să construiască blocuri de apartamente, dar și case.

„De când am început să fiu pe val, pentru mine, anul în actualitate a fost cel mai bun. Deci, da, pot spune că anul acesta a fost cel mai bun de până acum. Avem în plan să ne deschidem o afacere. De altfel, facem deja demersurile necesare și investim în ceva. Va fi o afacere în domeniul imobiliar, în construcții. Vor fi construite și case, și apartamente. Eu sunt ca o furnicuță, muncesc mult, nu stau degeaba, dar am grijă și să fac ceva cu banii, să îi investesc. De fapt, asta este esența, să facem bani, dar să și facem ceva cu resursele.

Așa, dacă aș merge să îmi cumpăr genți și haine și chestii trecătoare, care nu îmi aduc niciun profit, nu e ok. Așa, dacă îi investesc și într-un apartament, care să îmi aducă chirii și în alte afaceri, să producă ceva, atunci am o siguranță pe viitor. De afaceri se ocupă soțul, eu sunt cu banii, el e cu mintea. Acum, trebuie să-i dau Cezarului ce-i al Cezarului, are multe idei pe care le implementează. Cumva, eu sunt cea care vine cu banii, iar el e cu planul de afaceri”, a declarat Georgiana Lobonț, potrivit CANCAN.

Georgiana Lobonț și soțul ei își doresc să își mărească familia, mai ales că în urmă cu câteva luni, cei doi au aflat că vor avea un copil, dar cântăreața a pierdut sarcina.

Da, mai vrem. Mi-am pus o dorință. Dacă o să fiu (n.r. însărcinată), o să spun, dar nu așa repede ca data trecută, m-am învățat. Înainte să intru aici, am spus că am avut așa niște stări pline de emoție, cu o încărcătură. M-am și întâlnit cu niște persoane (…) Parcă ceva se întâmplă, dar nu știu ce se întâmplă”, a declarat Georgiana Lobonț, citată de bzi.ro.

error: Content is protected !!