Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro

Updated on octombrie 11, 2024 Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 1

Ioana Grama, cunoscuta influenceriță din Cluj-Napoca, și-a găsit refugiul într-un penthouse de lux, situat la etajul 15 al unui bloc de apartamente. Achiziționat după divorțul de soțul ei, pilotul Alex Țăgurean, apartamentul în valoare de 320.000 de euro din Cluj Napoca a devenit rapid subiectul principal al paginilor ei de socializare.

Cu un design modern și spații luminoase, penthouse-ul Ioanei a cucerit inimile urmăritorilor ei. Postările cu imagini din interiorul apartamentului au adunat peste 18.000 de like-uri în doar 24 de ore, iar secțiunea de comentarii este plină de laude.

“Lumina din această casă mă ucide”, a mărturisit influencerița, surprinsă de reacțiile entuziaste ale comunității sale online.
„Parcă ar fi poze dintr-o revistă, simplu și frumos!”, a comentat cineva.
„Normal, bun gust și simplitate”, a scris altcineva.
„Mă uit și nu mă mai satur de cât de frumos este la voi acasă!”, a fost un alt comentariu.

Ioana Grama a optat pentru un decor minimalist cu un mobilier în nuanțe deschise și calde. Cel mai colorat colțișor al casei este camera fetiței sale, Ayana, cu patul verde și mobilierul roz deschis, scrie unica.ro.

Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 2 Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 3 Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 4 Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 5 Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 6 Ioana Grama și-a prezentat penthouse-ul de lux din Cluj Napoca. Este situat la etajul 15 și a costat 320.000 de euro 7

Vara trecută, influencerița a terminat de amenajat „bucătăria visurilor” ei. Încăperea are dimensiuni generoase, cu parchet maro deschis și două uși culisante din lemn ce dau impresia unui dulap uriaș. În spatele lor se ascunde mobila de bucătărie: chiuveta, plita, câteva rafturi, etajere și sertare, un loc de depozitare a veselei, toate îmbrăcate în gresie porțelanată Panda Marble.

După divorțul de tatăl Ayanei, Alex Țăgurean, Ioana Grama a ales discreția în ceea ce privește viața de cuplu. Influencerița este de mai multă vreme într-o relație cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o facă publică pentru moment.

error: Content is protected !!