Nuntă de 3 milioane de euro la Paris între moștenitorii Opticris, clujeanca Monica Cristescu, și Catena, Alex Vlad

Updated on octombrie 6, 2024 Nuntă de 3 milioane de euro la Paris între moștenitorii Opticris, clujeanca Monica Cristescu, și Catena, Alex Vlad 1

Într-o ceremonie fastuoasă desfășurată în inima Parisului, Alexandru Vlad, moștenitorul imperiului farmaceutic Catena, și Monica Cristescu, mezina familiei care deține rețeaua Opticris din Cluj, și-au unit destinele.

Evenimentul, organizat de Anca Vlad, fondatoarea lanțului de farmacii Catena, a reunit cele două familii de afaceriști români, într-o nuntă grandioasă ce a marcat unirea a două dintre cele mai importante afaceri din domeniul sănătății din România.

Evenimentul a avut loc la Pavillon Cambon Capucines și s-a remarcat prin opulență, cu un buget estimat la aproximativ 3 milioane de euro, scrie Cancan.

Ceremonia a reunit o pleiadă de personalități și oameni de afaceri din România. Sărbătoarea a debutat cu o petrecere fastuoasă de bun venit la Pavillons de Bercy, un muzeu parizian dedicat artei carnavalului, eveniment organizat de o prestigioasă agenție de evenimente.

Nuntă de 3 milioane de euro la Paris între moștenitorii Opticris, clujeanca Monica Cristescu, și Catena, Alex Vlad 2

A doua zi, ceremonia religioasă a avut loc în cadrul istoric al Pavillon Vendôme, urmată de o recepție grandioasă la Pavillon Cambon, unde invitații au fost răsfățați cu preparate culinare rafinate și un program artistic de excepție.

Printre invitați s-au numărat familiile ex-ministrului Adriean Videanu, multi-milionarului Raul Doicescu, a lui Bebe ”Syda” Ionescu și Dan Drăgoi, dar și familia jurnalistului Bogdan Chireac ori Camelia Șucu. Și lista continuă: copii lui Mircea Geoană, Matei Stratan (fostul Mădălinei Ghenea și fiul lui ”Mr. Cash”), Laurent Goudchaux alături de Cristina Gherardi, Olivia (fiica miliardarului Ioan Micula) și soțul ei, fostul fotbalist Dorin Floruța.

Nuntă de 3 milioane de euro la Paris între moștenitorii Opticris, clujeanca Monica Cristescu, și Catena, Alex Vlad 3

A doua zi, sâmbătă, evenimentele prilejuite de nunta anului au început să se succeadă, de la ora 18.00, cu ceremonia religioasă la Pavillon Vendome, unde invitaților li s-a comunicat să sosească cu cel puțin 20 de minute înainte întrucât ușile au fost închise ulterior pentru a nu se strecura niciun nepoftit la unirea destinelor noului cuplu. Codul vestimentar impus: Black tie glamour. De aici, mirii s-au mutat apoi, la Pavillon Cambon Capucines, lipit de faimosul Hotel Ritz, iar invitații au început să-și facă apariția începând cu 19.15.

Seara a fost întreținută de Inspiration Live Music și de câte un program susținut de Ina, iar, spre dimineață, de Jean de la Craiova.

 

error: Content is protected !!