Incident grav în Parcul Stadion din Cluj Napoca

Updated on octombrie 2, 2024 Incident grav în Parcul Stadion din Cluj Napoca 1

Un incident teribil a avut loc marți, 1 noiembrie, în Parcul Stadion din Cluj-Napoca. O mamă, încă sub șoc, povestește că fiul ei a fost victima unui act de hărțuire sexuală din partea unui străin.

Bărbatul, profitând de faptul că zona de joacă oferă o vizibilitate redusă părinților, ar fi ademenit copilul cu promisiunea unor jocuri video și ar fi încercat să-l ducă la el acasă. Din fericire, mama a intervenit la timp și agresorul a fugit.

„Ieri, în data de 2024.10.01, între orele 16-17, în parcul de joacă de lângă Cluj Arena, un adult de sex masculin, în cetatea de joacă, l-a abordat pe fiul meu cu tentă sexuală. Nu a vrut să-l lase să iasă din cetate și l-a pipăit. După scurt timp, l-am observat și individul a luat-o la fugă. Copilul este în stare de șoc, la fel și noi, deoarece nu ne putem imagina că se poate întâmpla acest lucru în centrul Clujului.

Vă rog frumos să luați măsuri, ori să puneți în orele de vârf poliția locală, ori să desființați acel castel în care părinții nu pot supraveghea tot timpul copilul, acest lucru fiind un avantaj pentru acești prădători sexuali.

Menționez că individul a vrut să-l ademenească pe fiul meu cu un joc pe calculator și să-l ducă acasă la el. Vă rog frumos să luați măsuri cât mai repede. Zilele următoare voi merge din nou acolo, poate îl văd și îi voi face poze pe care vi le voi trimite. Multă sănătate!

Azi dimineață am trecut din nou pe acolo și am observat doi bărbați care au dormit în castel, aveau plapuma cu ei, iar când au ieșit, au urinat lângă castel, în public.”, a semnalat o mămică într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!