Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis sub brandul Hampton by Hilton în 2026. Investiție de 20 de milioane de euro

Updated on septembrie 30, 2024 Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis sub brandul Hampton by Hilton în 2026. Investiție de 20 de milioane de euro 1

Complexul turistic Beliș-Fântânele, situat în județul Cluj, își va redeschide porțile în 2026 sub cunoscutul brand internațional Hampton by Hilton, după o investiție de 20 de milioane de euro. Complexul a fost achiziționat în 2023 de grupul Transilvania Trek.

Complexul Beliş-Fântinele din judeţul Cluj, care se întinde pe o suprafaţă de şase hectare, va fi redeschis în a doua jumătate a anului 2026 sub brandul Hampton by Hilton, au spus pentru ZF reprezen­tanţii companiei Transilvania Trek, în proprietatea căreia se află complexul.

Colaborarea dintre compania locală şi brandul internaţional a fost anunţată anul trecut, când reprezen­tanţii proiectului au estimat ca dată de deschidere anul 2025.

„Având în vedere că întreg complexul se întinde pe şase hectare, lucrările de reno­va­re/reamenajare sunt mult mai ample. În acest moment, validăm conceptul final al staţiunii, cu diversele funcţiuni pe care le va putea oferi, adresându-se mai multor segmente de piaţă“, a transmis Andreea Blaj, director general la Transilvania Trek.

Transilvania Trek este o companie de management hotelier fondată în 2014 la Cluj, controlată de omul de afaceri Laurenţiu Russo. El a fondat compania de IT Softvision, iar în 2018 a vândut-o către grupul american Cognizant. De asemenea, el a preluat hotelul City Plaza din Cluj în schimbul sumei de 10 milioane euro şi l-a rebranduit sub marca DoubleTree by Hilton.

Complexul Fântânele, de pe malul lacului Beliș din județul Cluj a fost preluat în primăvara anului 2023 de compania care deține Hotelul DoubleTree by Hilton. După redeschidere, hotelul va avea 70 de camere.

Hotelul a fost construit în 1974, după finalizarea barajului. Proprietatea are 6 hectare, două clădiri, două restaurante și trei vile.

error: Content is protected !!