Medana și Alin Oprea au plecat la Barcelona, în plin scandal cu Larisa Uță. Cei doi și-au jurat iubite veșnică în fața Bazilicii Sagrada Familia

Updated on septembrie 25, 2024 Medana și Alin Oprea au plecat la Barcelona, în plin scandal cu Larisa Uță. Cei doi și-au jurat iubite veșnică în fața Bazilicii Sagrada Familia 1

Aflați în plin scandal cu fosta soție Larisa Uță, Medana și Alin Oprea au fugit la Barcelona! Cei doi și-au jurat iubite veșnică în fața la Basilica Sagrada Familia.

Vacanța romantică pe care o petrec în Barcelona și apoi în Tenerife i-a făcut pe cei doi să se detașeaze de tot circul mediatic declanșat de fosta soție a cântărețului de la Talisman. Alin Oprea este de părere că a fost binecuvântat de data aceasta cu o soție devotată și loială, care îi este mereu alături și îl iubește necondiționat, scrie click.ro.

Cei doi s-au plimbat pe străzile Barcelonei, au luat o cină romantica și nu au ratat Basilica Sagrada Familia, în față căreia și-au jurat iubire eternă.

„La biserică, ne rugăm pentru păcatele noastre și pentru ale altora. Dar mai ales, mulțumesc pentru ființa de lumină care m-a scos din bezna poleită cu iluzii atâția ani. Fără ea, și azi aș fi rămas în întuneric.

E femeia care merită tot! La Sagrada Familia, i-am oferit un buchet de crini albi, în semn de mulțumire și de recunoștință. Dacă am vreun regret în viața asta, este faptul că nu a apărut ea, de la bun început în calea vieții mele. Nu mă plâng însă!

Mulțumesc divinității că a apărut măcar în a doua parte și că m-a învățat atât de multe. Susținerea și devotamentul ei sunt balsam pentru sufletul meu și a tuturor celor care o cunosc”, a fost mesajul postat de Alin Oprea, pe pagina lui de socializare.

La rândul ei Medana s-a simțit tratată ca o regină de Alin.

Am avut parte de momente atât de frumoase aici la Barcelona. Ieri, am făcut turul orașului, iar când am ajuns la Sagrada Familia am rămas muți de uimire și de toată frumusețea pe care o văzusem acolo.

I-am și compus o poezie lui Alin, iar el mi-a oferit un buchet de crini albi, în semn de recunoștință și mulțumire pentru felul în care l-am susținut mereu. Acum, în Barcelona, se sărbătorește festivalului La Mercè, cel mai important festival al orașului, care durează din 22 până pe 25 septembrie.

Festivalul are loc anual și este dedicat patroanei orașului, Fecioara de la Merced (Mare de Déu de la Mercè). Am surprins totul, în timp ce eram într-un restaurant, chiar în centru și aveam o masă exact la geam, astfel încât am putut vedea o paradă incredibil de frumoasă.

Am fost și la concerte, la stadionul FC Barcelona și ne-am bucurat de frumusețile Barcelonei, care știm cu toții cât sunt de încântătoare.

Avem atât de multe amintiri frumoase. Eu cred că viața este despre ceea ce lași frumos în urma ta, amintirile pe care ți le faci și despre liniștea sufletească pe care o simți alături de omul drag”, a declarat Medana Oprea

error: Content is protected !!