Medana intervine după acuzațiile aduse de Larisa Uță! Soția lui Alin Oprea, mesaj vehement: ”Urmărește un divorț al nostru?”

Updated on septembrie 25, 2024 Medana intervine după acuzațiile aduse de Larisa Uță! Soția lui Alin Oprea, mesaj vehement: ”Urmărește un divorț al nostru?” 1

Medana a lansat un mesaj dur la adresa Larisei Uță, ca răspuns la declarațiile acide pe care aceasta le-a făcut despre soțul ei, Alin Oprea. Conflictul dintre Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa Uță, s-a reaprins, după ce Larisa a făcut publice dezvăluiri surprinzătoare despre mariajul lor. Cei doi au divorțat în 2021, după 24 de ani de căsnicie, iar acum, Larisa l-a acuzat pe Alin de infidelitate și a readus în atenție problemele pe care le-au avut în timpul căsătoriei.

„După tot acest moment delicat, urmează să plecăm în concediu să ne deconectăm de la toate mizeriile emise de fosta soție în spațiul public. Ea să se răfuiască și să se războiască cu cine vrea și cât vrea, noi preferăm să ne iubim, departe de ochii lumii. Merg pe premisa ‘make love, not war’ (n.r: ‘faceți dragoste, nu război’). (…)

Stau și mă tot minunez de amploarea și de gustul amar pe care podcastul fostei soții ale actualului meu soț le-a lăsat. Un impact emoțional puternic asupra tuturor. Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă.

Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă ‘proprietatea’ ei, că ‘bancomatul‘ sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!” – a transmis Medana, citată de cancan.ro.

Medana a precizat că nu înțelege ce urmărește Larisa cu declarațiile făcute și i-a transmis acesteia un mesaj acid.

„Schimbarea din viața fiecărui om, vine cu momente dure, altfel ea nu ar mai exista. Dar, trebuie să înțelegem cu toții că această schimbare este pusă în calea destinului nostru și că nu putem evita asta. Putem gestiona însă modul de abordare a situației în care ne aflăm, dacă alegem să fim demni. Nu e ușor să pierzi! Însă, trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc.

Eu nu cred că astfel de afirmații, ‘umblă în 4 labe’ sau în care cea mai bună prietenă a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva. Chiar nu avem noi de ce să suportăm rușinea pentru acțiunile altcuiva.” – a mai spus Medana.

De asemenea, în mesajul său, Medana a scos și artileria grea și i-a dat câteva replici extrem de acide Larisei Uță. Aceasta chiar s-a gândit la faptul că fosta soție vrea acum doar să strice relația pe care Alin Oprea o are, toate astea cu speranța că îl va lua înapoi.

„Trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc. Eu nu cred că astfel de afirmații, «umblă în 4 labe» sau în care cea mai bună prietenă a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva. Chiar nu avem noi de ce să suportăm rușinea pentru acțiunile altcuiva. De-a lungul vieții, noi, oamenii, care de multe ori suntem mult mai rău decât animalele, atât la suflet cât și la modul în care ne manifestăm, facem greșeli, avem lucruri cu care ne putem mândri sau de care ne poate fi rușine. Însă, este mai mult decât evident că doi oameni care divorțează o fac pentru că acolo nu se mai poate remedia absolut nimic.

Dar unde rămâne respectul și protecția pentru trecut, pentru tot ceea ce e existat bun cândva? Unde rămâne recunoștința pentru tot ceea ce a fost pozitiv? Mă doare sufletul pentru această situație ingrată în care ne aflăm cu toții. Vă spun sincer că îmi e extrem de dificil să asist la acest circ mediatic umilitor, în care infidelitățile, amanții, bețiile, paternitatea, se dezbat ca subiect de interes național.

Doamne, ce jenant! Mă întreb cât timp vom mai fi hărțuiți de fosta lui soție. Nici în cele mai urâte vise ele mele nu mi-am putut imagina că voi avea de a face cu astfel de situații și cu astfel de abordări ale fostei lui soții, într-o astfel de manieră, efectiv umilitoare și pentru ea și pentru el. Nici măcar nu se pot spune toate, câte sunt în spatele cortinei, pentru că este degradant. Îl vrea înapoi?! Ce scop are, oare?! Situația financiară o determină la toate astea, fericirea noastră, creșterea noastră împreună?! Oare nu mai bine ar lupta la rândul ei pentru evoluția sa personală, lăsându-ne pe noi în pace?!”, a mai spus Medana.

error: Content is protected !!