Nelson Mondialu îl acuză pe Cătălin Măruță de minciună: „De ce a spus miciuna asta?”

Updated on septembrie 24, 2024 Nelson Mondialu îl acuză pe Cătălin Măruță de minciună: „De ce a spus miciuna asta?” 1

Nelson Mondialu îl acuză pe celebrul prezentator TV de minciună. Vrea să știe de ce a fost mințit de Cătălin Măruță că soția lui, Andra Măruță, se afla pe data de 15 septembrie la masa de jurizare a emisiunii Românii au talent.

Ce îl supără pe Nelson Mondialu este faptul că artista nu era acolo, ci susținea un spectacol la Sinaia. A spus că îi va căuta pe colegii de școală ai copiilor pentru a le spune că prezentatorul TV ar fi mincinos.

„Lasă să mă bată Măruță! Ema și David, ascultați-mă! Dacă nu îmi răspunde tatăl vostru la întrebarea de ce a mințit că mama voastră este pe data de 14 septembrie în completul de jurizare la Românii au talent… Pe data de 14 cânta la Sinaia, poate și voi ați fost cu ea în seara aia.

Dacă nu răspunde la minciuna asta, de ce a spus miciuna asta, Ema și David, să știți că o să vă caut colegii de școală și o să le spun ce tată mincinos aveți”, a spus Nelson Mondialu pe TikTok, potrivit cancan.ro.

Nelson Mondialu s-a enervat la culme, când a auzit că Andra Măruță nu mai vine la nunta lui Livian, deși aceștia ar fi încheiat un contract. Înainte de nuntă, cei doi miri au primit un telefon din partea impresarului, care i-a anunțat că celebra cântăreață nu-și mai poate ține promisiunea, căci are filmări pentru Românii au Talent.

„Să nu-mi ajute Dumnezeu toată viața dacă vă mint. A început Alexandra să izbucnească în plâns. Eu m-am gândit că i-a făcut ceva Livian. Vă jur că nu vă mint. Mi-a zis că a arvunit-o pe Andra și acum ne-a sunat ăsta ( n.r impresarul) că nu poate să vină, că pe data de 14 septembrie jurizează la Românii au Talent. I-am zis: Livian, arată-mi contractul.

Și avea contractul. L-am pus să sune pe impresar: Domne, nora mea izbucnește în plâns, ați avut contractul, l-ați semnat, tot. Ce se întâmplă? Păi nu poate să vină că are…(…)

Am pus mâna pe telefon, l-am sunat pe avocat. Am vorbit, i-am trimis copie după contract, poză, tot, tot…mi-a zis avocatul că mă sună în două zile să studieze (n.r cazul). Mi-a zis înainte să nu iau nici 5 bani înapoi. Livian și Alexandra au pus botul că e la jurizare și au luat banii înapoi. Da, ca acum să aflăm că ea, de fapt, cânta. N-a fost la nicio jurizare. Cânta acolo. Salam a venit pe drum cu mașina, atâția kilometri, și ea nu putea să vină, că i-am plătit atâtea camere. I-am plătit 10 camere duble”, a spus Nelson, citat de cancan.ro.

error: Content is protected !!