Alin Oprea, acuzații la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”

Updated on septembrie 19, 2024 Alin Oprea, acuzații la adresa fostei soții: „A avut trei amanți” 1

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, a lansat un tir de acuzații la adresa fostei soții, Larisa Uță, susținând că aceasta l-ar fi înșelat cu mai mulți bărbați pe parcursul căsniciei lor. Artistul a declarat că Larisa ar fi avut trei amanți, dintre care unul ar fi fost o persoană publică.

Alin Oprea a dezvăluit că, pe parcursul căsniciei, a primit avertizări din partea unor apropiați care i-au sugerat să fie mai atent la comportamentul Larisei. Inițial, a ignorat aceste sfaturi, dar la un moment dat a început să aibă bănuieli. Artistul susține că, în urma unor investigații personale, a descoperit că soția sa ar fi avut cel puțin trei relații extraconjugale, scrie click.ro.

„A avut trei amanți și am încercat prima variantă, să vorbesc cu ea. Am sunat-o, i-am oferit detalii din convorbiri, iar ea a recunoscut două dintre relațiile extraconjugale”, a declarat Alin Oprea într-o emisiune televizată. Printre cei cu care Larisa ar fi avut relații se numărau un cetățean german și un antrenor de kangoo jumps, pe care fosta sa soție a promis că le va dezvălui și copiilor.

După dezvăluirea celor trei amanți, artistul susține că au ieșit la iveală și alte informații privind legăturile Larisei cu alți bărbați, majoritatea cu o situație financiară bună. Alin Oprea susține că ar deține dovezi care arată că Larisa ar fi avut relații cu zece bărbați, printre care sportivi, patroni de restaurante și hoteluri, dar și impresari muzicali.

„Am dovezi clare pentru zece persoane. Sportivi, boxeri profesioniști, patroni de cluburi, impresari muzicali, dar și membri ai trupei Phoenix”, a adăugat artistul, citat de spynews.ro.

Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
În 2021, Alin Oprea și soția lui, Larisa Uță, au divorțat cu foarte mare scandal, ambii s-au acuzat de infidelitate. Fosta parteneră de viață a artistul a vorbit, în cadrul podcast-ului lui Bursucu, despre suferințele care i-au măcinat viața înainte și după divorț.

„VIP-ul din familia noastră, fosta familie, că nu mai este actuala mea familia, a fost Alin. Eu am fost soția lui. Noi nu mergeam la party-uri, nu mergeam în societate, nu ne interesa să ne afișăm, mergeam doar acolo unde erau prieteni foarte buni. Eu nu am vrut niciodată să fiu vedetă. (…)

Încep să plâng. Am cei mai frumoși copii din lume. Pentru asta dau voie presei să scrie orice despre mine, și lui și oricui. Știi ce îmi zicea el când eram căsătoriți? «Știi de ce ai venit tu pe lumea asta? Ai venit numai să fii mamă»”, a povestit Larisa Uță, în podcast-ul lui Bursucu.

De asemenea, fosta soție a artistului a precizat că acesta era ca un mic copil, având diferite obiceiuri.

„Era ca un copil. El nu își găsea șosetele din sertarul cu șosete. Noi despre asta vorbim. Despre un om care toată viața lui, când se trezea dimineața, era ritual, trebuia să-i duc pe masă așa: două ouă, un iaurt, restul ce era pe lângă și cafeaua”, a mai spus Larisa Uță.

Larisa a stat în Londra, într-un apartament, pe vremea pandemiei de Covid, cu copilul ei, după divorțul de Alin Oprea. Încă puternic sensibilizată de subiect, a izbucnit în lacrimi.

„Eu mi-am lăsat casa, mi-am lăsat copilul, familia, toții prietenii, palatul, și m-am dus să trăiesc într-un apartament cu copilul meu. Am stat într-un apartament, dacă ne vedeai, stăteam cu picioarele sus pe pat că ne era frică că erau șobolani. Nu puteam să plâng, voiam să urlu.

Să stau închisă în casă, eu câteva luni de zile nu am avut nicio direcție. Într-o țară străină, un oraș străin, nu cunoșteam pe nimeni. Ăsta a fost visul lui (…)

Au fost seri în care, la Londra era așa: dacă te duci în centru cheltui câteva lire. (…) Trebuie să înțelegi ceva. Tu, ca tată, să nu te gândești, când dai în mine, ca dacă eu cad, dacă eu nu era puternică pentru ei (copii n.r), să dai în fiecare zi cu «hoață, urâtă, strâmbă și tot ce a zis»”, a mai povestit Larisa Uță.

error: Content is protected !!