(Video) Andra și Cătălin Măruță, petrecere surpriză în Spania pentru aniversarea de 9 ani a fetiței lor, Eva

Updated on iulie 26, 2024 (Video) Andra și Cătălin Măruță, petrecere surpriză în Spania pentru aniversarea de 9 ani a fetiței lor, Eva 1

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a împlinit 9 ani marți, pe 23 iulie, și s-a sărbătorit în Spania, unde se află în vacanță cu părinții și cu fratele mai mare, David. Cântăreața și prezentatorul de la Pro TV, ajutați de câțiva prieteni de familie, i-au organizat Evei o petrecere surpriză cu tematică hollywoodiană.

Andra (37 de ani) și Cătălin Măruță (46 de ani) au surprins-o pe fetița lor, Eva, cu o petrecere cu tematică hollywoodiană cu ocazia anivesării ei de 9 ani. „Nu pot să cred ce surpriză au putut să îmi facă. Vă iubesc! Vă mulțumesc din suflet!”, a scris Eva Măruță pe Instagram, potrivit unica.ro.

Nașul milionar Arpad Paszkany a găzduit petrecerea-surpriză la reședința lui din Marbella, Spania.

De la ziua Evei nu au lipsit bunicii paterni, bunica Rusalina Măruță. O surpriză a fost prezența lui Ioan Andone și a soției sale, Simona Andone. Fostul antrenor dinamovist apare în imagini jucându-se cu sărbătorita și oferindu-i un cadou prețios, o rochiță Moschino, cu celebrul imprimeu „nautical”, care costă aproximativ 500 de euro, potrivit libertateapentrufemei.ro.  

@andra Puteti vedea toata surpriza pe canalul de YouTube: Eva Maruta! ❤️🥰 @Eva Maruta ♬ original sound – Andra

Pe rețelele sociale, Andra a scris câteva rânduri emoționante cu ocazia aniversării de 9 ani a fetiței sale.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim!”, a scris Andra Măruță pe Instagram și Facebook.

„Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați luminat zilele. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!“, a scris și Cătălin Măruță pe Facebook.

Eva Măruță își face debutul muzical după cel actoricesc
Cel mai notabil proiect al Evei Măruță de până acum rămâne comedia „Tati part-time”, în care și-a făcut debutul pe marele ecran și care a fost numărul 1 în Box Office-ul românesc timp de patru săptămâni consecutive. În zilele care urmează, Eva își va lansa și primul single, o colaborare cu mama ei și cu un invitat special.

„Abia aștept să ascultați piesa și să vedeți videoclipul!”, a scris Eva Măruță pe Instagram.

La Premiile Unica.ro 2024, unde a primit trofeul Young Star pentru debutul pe marele ecran,  Eva a spus își dorește mai tare să cânte ca mami, decât să prezinte ca tati.  Andra a completat-o cu umor: „A fost diplomată ca tati”. „Cântă prin casă și toată ziua asta ar face”, a adăugat și Cătălin Măruță.

error: Content is protected !!