Clujeanca Alina Ceușan va avea o fetiță. Modul inedit în care a dat vestea și ce reacție a avut soțul ei

Updated on iunie 3, 2024 Clujeanca Alina Ceușan va avea o fetiță. Modul inedit în care a dat vestea și ce reacție a avut soțul ei 1

Alina Ceușan va avea o fetiță. Influencerița a făcut anunțul chiar de ziua ei de naștere, pe 1 Iunie, zi în care e sărbătorită și Ziua Copilului. Așadar, ea și soțul ei, Raul Tișa, vor avea, în curând, al doilea copil. Aceștia mai au împreună un băiețel, pe nume Rock. Iată când va naște vedeta, dar și ce reacție a avut soțul ei când a aflat sexul bebelușului!

Vedeta anunța în aprilie că familia ei să mărește, iar weekend-ul trecut, de ziua ei de naștere, sărbătorită pe 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, a dezvăluit ce sex are bebelușul pe care-l poartă în pântece. Aceasta va avea o fetiță. Ea și soțul ei, Raul Tișa, sunt deja părinții unui băiețel superb, pe nume Rock.

Creatoarea de conținut a anunțat sexul bebelușului într-un mod inedit și, totodată, emoționant. Aceasta s-a folosit de un tort aniversar pentru gender reveal, al cărui interior roz a dat de înțeles că în familia Alinei Ceușan va ajunge, curând, o fetiță. Potrivit spuselor vedetei, ea și familia ei deja sunt îndrăgostiți de cea mică.

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră’, a scris Alina Ceușan în mediul online, potrivit viva.ro.

Nu doar Alina Ceușan, ci și soțul și fiul ei s-au bucurat enorm când au aflat vestea. Partenerul vedetei, Raul Tișa, nu s-a mai oprit din zâmbit atunci când a văzut că interiorul tortului ascundea culoarea roz.

„Iubire, este fetiță! Nu-mi vine să cred. Mamă, ce mi-am dorit să nu se spargă tortul în ceva albastru’, a spus Raul Tișa.

error: Content is protected !!