(Video) Delia, supărată pe hotelul la care s-a cazat la Cluj: „N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă”

Updated on iunie 2, 2024 (Video) Delia, supărată pe hotelul la care s-a cazat la Cluj: „N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă” 1

Delia a fost nemulțumită de hotelul în care s-a cazat la Cluj, situat la drumul european pe ruta Cluj-Napoca- Florești. Artista a concertat în cadrul Florești Fest, care a adunat mii de floreșteni. Un show care a fost total pe placul artistei, la care a cântat cot la cot cu fanii: ”Gura ta”a fost printre preferatele celor care au asistat la concert.

Hotelul în care s-a cazat, nu a fost, însă deloc pe placul artistei, care nu a putut să se odihnească. Din cauza faptului că acesta este situat la drumul european, artista nu a reușit să doarmă toată noaptea din cauza zgmotului de mașini, cunoscut fiind că traficul dintre Cluj și Florești este infernal, drumul fiind unul dintre cele mai aglomerate din țară, scrie stiridincluj.ro.

Hotel lângă stradă? În viața mea nu mai aleg. N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă, cum să dormi lângă stradă? Și să n-ai termopane”,a comentat artista referindu-se, desigur, la a avea termopane care să izoleze suficient de bine zgomotul mașinilor pe parcursul nopții.

Andra și Delia, împreună la nunta vedetei Pro TV, Roxana Hulpe
Andra și Cătălin Măruță s-au numărat printre numeroșii invitați VIP de la nunta prezentatoarei Pro TV Roxana Hulpe. Aceasta s-a căsătorit la Cluj cu Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold.

(Video) Delia, supărată pe hotelul la care s-a cazat la Cluj: „N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă” 2

Andra a preferat o ținută comodă, dar chic la nunta Roxanei Hulpe. Tema evenimentului a fost “Circus”, iar cântăreața a ales un costum negru, cu pantaloni și sacou și decupaje în formă de inimă.​
Cum era și normal, Andra a venit la eveniment însoțită de Cătălin Măruță, scrie Pro TV.

Artista însă nu a urcat pe scenă, doar i-a cântat “La mulți ani!” Roxanei Hulpe, care a organizat nunta în aceeași zi cu ziua ei de naștere – 1 iunie.
Pe scenă însă au făcut un show de zile mari Delia, Damian brothers și Alejandro Fernandez.

Andra și Delia nu au ratat ocazia de a se filma și fotografia împreună la marele eveniment de la Cluj, spre încântarea fanilor, care rar au ocazia să le vadă în această ipostază.

error: Content is protected !!