Georgiana Lobonț a povestit prin ce a trecut la un botez cu 800 de invitați: „Mă gândeam ‘Doamne, dar ce o să cânt eu aici? Tu îți dai seama că sunt 800 de oameni”

Updated on mai 31, 2024 Georgiana Lobonț a povestit prin ce a trecut la un botez cu 800 de invitați: „Mă gândeam ‘Doamne, dar ce o să cânt eu aici? Tu îți dai seama că sunt 800 de oameni” 1

Georgiana Lobonț a trecut printr-o experienţă neaşteptată la un botez. Artista a fost chemată să cânte la un eveniment cu 800 de persoane, iar la finalul programului a primit o propunere neaşteptată.

„Am fost invitată să cânt la un botez, de fapt, era botez, dar era cât o nuntă sau cât două nunți. Era un botez de vreo 800 de persoane, undeva lângă Craiova. Noi nu am știut exact unde ajungem, mai ales că muzica mea e generală.

Când am ajuns, am văzut că era un eveniment de romi și mare mi-a fost uimirea că toți m-au primit efectiv acolo, ca și cum aș fi fost de-a lor”, a mărturisit Georgiana Lobonț, citată de ciao.ro.

Se pare că Georgiana Lobonţ i-a impresionat pe invitaţi, astfel, părinţii copilului botezat şi-au dorit ca ea să rămână şi să cânte alături de Florin Salam şi Nicolae Guţă.

„Mă gândeam ‘Doamne, dar ce o să cânt eu aici? Tu îți dai seama că sunt 800 de oameni, eu de nu cânt bine la oamenii ăștia, e grav’. Și m-am apucat să cânt de-ale mele. La final, știam că trebuie să vină să cânte maestrul Nicolae Guță și maestrul Florin Salam.

Eu trebuia să termin și să plec, dar tăticul a venit și mi-a zis ‘Georgiana, eu nu te mai las să pleci până nu aștepți să vină Guță și cu Salam să-mi cânți cu ei o melodie’. Vai de capul meu, când am auzit, am zis că nu se poate așa ceva. Eu nu am mai cântat cu ei, cu niciunul și toată lumea îi știe pe acești oameni extraordinari, aceste legende, că sunt niște legende în muzică”, a adăugat Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț și-a anunțat fanii că urmează să se mute din actuala locuință
În urmă cu ceva timp, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au achiziționat o nouă locuință, pe care au început să o renoveze. Amenajările se află deja într-un stadiu avansat, lucru pe care Georgiana l-a dezvăluit în mediul online.

Într-o postare pe Instagram, artista le-a arătat fanilor ei că ea și soțul său se aflau în showroom-ul unei firme de design și a povestit că au ajuns deja la amenajările interioare ale casei. Mai mult, celebra cântăreață este nerăbdătoare să se mute în locuința visurilor sale, iar dorința sa pare că se va îndeplini în curând, scrie wowbiz.ro.

„Abia aștept să ne mutăm!!!! Doamne ajută-ne! Dragilor, ca să înțelegeți și voi ce se întâmplă aici, suntem la showroom și suntem cu ultimele detalii.

O să ajungem la interioare în scurt timp. Am ajuns deja, acum le comandăm”, a povestit Georgiana Lobonț, în filmulețul postat pe Instagram.

error: Content is protected !!