Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară

Updated on mai 17, 2024 Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară 1

Vlăduța Lupău a povestit cum a primit Adi Rus vestea cea mare și cât de specială a fost reacția micuțului lor, care de altfel i-a și dat de gol în fata câtorva membri ai familiei.

„Nu am apucat să pregătesc nimic special nici de data asta… pentru că fix el a fost cel care a mers să cumpere testul de sarcină. (râde) Surpriza a fost pentru amândoi când am văzut că rezultatul era pozitiv. Și o mare bucurie, desigur”, a declarat Vlăduța Lupău pentru viva.ro.
„El este extrem de familist de când îl cunosc, după ce a venit Iair a devenit obsedat de familist, deci nu cred că se poate mai mult! E foarte atent și responsabil cu noi cu toți”, a mai spus aceasta.

Vedeta a povestit și cum i-a explicat fiului lor, Iair, că va mai avea un frate. „Aici să știi că a fost specială reacția lui datorită faptului că este extrem de mic. Avea, practic, 1 an și 2 luni când i-am spus că mama are un bebe în burtică. Se uita, punea mâna și râdea… ceea ce îmi confirmă că a înțeles și mereu zicea „mama bebe. Cumva, câtorva persoane mai apropiate din familie el le-a dat vestea. (râde)”.

„Iair acum deja a înțeles că vine un frățior, un bebe, și îl pupă, seara, când spunem rugăciunile. Mereu zicem și ca Doamne-Doamne să aibă grijă de bebe și, după ce ne dăm pupicii de noapte bună, el singur vine să pupe burtica, fără să-i fi zis niciodată. Mă bucură tare când îl văd, daaaar, așa cum îl pupă, de fiecare dată zice „Bebe nanana, adică să-l batem. (râde) Știu că o să fie o trecere, cred, dificilă, dar eu sper să înțeleagă și să-l iubească, iar noi o să avem grijă să nu-i oferim momente în care să fie gelos. El nu trebuie să simtă nicio diferență de afecțiune, și atunci, cred eu, totul va decurge normal”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Cum a aflat Vlăduţa Lupău că este din nou însărcinată
Se pare că artista a aflat că va fi din nou mamă într-un moment nu tocmai fericit. Mai exact, Vlăduţa Lupău trebuia să facă unele investigaţii, iar una dintre analize a necesitat câteva controale mai amănunţite. Astfel medicii i-au spus că aşteaptă un copil.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, a mărturisit Vlăduța Lupău, citată de ciao.ro.

Deşi bucuria pe care o trăieşte în prezent este una foarte mare, Vlăduţa Lupău nu poate uita de momentele grele prin care a trecut până să afle vestea cea mare.

Vlăduța Lupău a suferit de endometrioză, o boală care le afectează pe multe femei, dar care din fericire se poate trata. Artista a povestit că s-a operat, în urmă cu câțiva ani la Timișoara, iar lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

„M-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a declarat artista.

error: Content is protected !!