Câte clase și ce studii are Andra. Domeniul în care poate profesa

Updated on februarie 17, 2024 Câte clase și ce studii are Andra. Domeniul în care poate profesa 1

Alexandra Irina Măruță, pe numele ei adevărat, s-a născut la Câmpia Turzii, în data de 23 august 1986. A fost ambițioasă și muncitoare, calitățile potrivite pentru a avea succes. La cei 37 de ani ai săi, Andra se poate declara o femeie împlinită. Este căsătorită cu iubirea vieții ei, Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii minunați, Eva și David.

În ceea ce privește partea profesională, vedeta are o carieră impresionantă. Dincolo de activitatea muzicală, s-a implicat în proiecte precum Vocea României și Românii au Talent, la aceasta din urmă fiind în continuare jurată. În plus, are succes pe social media, iar popularitatea ei și a familiei sale i-a adus multe colaborări cu branduri renumite.

O bună perioadă, Andra nu a vrut să dezvăluit ce studii are. Totuși, la un moment dat, a decis să abordeze și acest subiect. Soția lui Cătălin Măruță a urmat cursurile Liceului Economic ”A.D. Xenopol”. Ulterior, a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității ”Spiru Haret”. Artista s-a preocupat de școală și a reușit să obțină la examenul de licență nota 9,30, scrie cancan.ro.

„Pentru examenul de licență trebuie să te pregătești, chiar de când ai început o facultate, dacă ți-e limpede unde vrei să ajungi. Eu m-am documentat și în anii trecuți, dar anul cel mai dificil a fost cel trecut, când, pe măsură ce se apropia data examenului, aveam senzația că nu voi parcurge niciodată toată bibliografia.

Am avut emoții până să înceapă examenul. Dar, treptat, m-am liniștit și mi-am recăpătat încrederea în mine.”, a declarat Andra, la scurt timp după ce a absolvit facultatea.

Așadar, jurata de la Românii au Talent poate să profeseze în învățământ. Pentru că are studii în pedagogie muzicală, Andra poate fi și profesoară de canto. Mai mult decât atât, artista a mărturisit că își dorește să predea în viitor.

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.”, a mai spus soția lui Cătălin Măruță.

Andra, în lacrimi la „Românii au talent”. Artista a oferit primul său Golden Buzz din sezonul 14

În a treia ediție a sezonului 14 „Românii au talent”, Andra a oferit, cu lacrimi în ochi și impresionată de numărul prezentat, mult așteptatul Golden Buzz. Cel mai apreciat moment al serii a fost cel al Anei Nuță, motiv pentru care a primit și cel mai dorit vot, Golden Buzz-ul, însă nu oricum. Cu lacrimi în ochi, Andra și-a arătat aprecierea prin apăsarea butonului magic ce trimite concurentul care l-a primit direct în marea finală a concursului „Românii au talent”.

Ana Nuță are 20 de ani și pasiunea pentru muzică o are încă din copilărie, de pe vremea când tatăl ei s-a stins din viață. Cea care i-a dat viață a crescut-o singură și a vrut ca fiica ei să fie apropiată de Dumnezeu. Așa s-a făcut că Ana a început să cânte în biserică, de la o vârstă foarte fragedă.

Câte clase și ce studii are Andra. Domeniul în care poate profesa 2

„Muzica a intrat în viața mea de când eram copil. Am simțit această chemare de la Dumnezeu, că s-a pogorât în sufletul meu, atunci când eram la biserică. Deoarece mama mea este o persoană foarte credincioasă, m-a dus de mică la biserică și într-o după amiază am început să cânt singură cântările slujbelor, alături de oameni. Atâta putere de la Dumnezeu am simțit, încât toată biserica s-a întors la mine și a fost impresionată că acel copil micuț avea atâta forță să cânte”, a spus Ana Nuță, înainte să intre pe scena Românii au Talent 2024.

error: Content is protected !!