O femeie și-a ucis fratele după ce l-a strangulat cu o funie. Crimă filmată de camerele de supraveghere pe un drum de lângă Oradea

Updated on februarie 11, 2024 O femeie și-a ucis fratele după ce l-a strangulat cu o funie. Crimă filmată de camerele de supraveghere pe un drum de lângă Oradea 1

O femeie și-a strangulat fratele și l-a abandonat în câmp pe un drum de lângă Oradea. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Crima s-a petrecut joi seară, la marginea drumului de legătură dintre Oradea și comunca Sântandrei, aflată în zona limitrofă a orașului, transmite digi24.ro.

Cei doi fraţi mergeau împreună pe banda destinată bicicletelor. În imagini se observă că bărbatul se deplasează greu, clătinându-se, semn că era sub influenţa băuturilor alcoolice. De altfel, acesta avea în mână un flacon, pe care la un moment dat îl pune pe asfalt, se caută în buzunare şi îşi aprinde o ţigară.

Atât el, cât sora sa coboară după aceea pe pista de alergat, unde se opresc din nou. Este, cel mai probabil, momentul în care femeia a scos din buzunar frânghia şi i-a strâns cu ea gâtul fratelui său, trăgându-l, apoi, pe câmp, în întuneric, deoarece pe şosea circulau maşini şi ar fi putut fi surprinsă în timpul faptei.

Din acel moment, cum locul în care se aflau cei doi era la o distanţă prea mare de camera de supraveghere, în imagini se mai văd doar două umbre care stau în picioare, iar câteva secunde mai târziu, se prăbuşesc la pământ, informează ebihoreanul.ro.

Bărbatul era în stare avansată de ebrietate și nu a opus rezistență. A căzut la pământ, iar a doua zi dimineață un localnic l-a găsit mort și a alertat poliția.

Concret, anchetatorii au stabilit că acesta a fost însoţit de către sora sa şi că aceasta l-a atacat la ora 21.47. Ca să-l ucidă, femeia s-a folosit de o funie pe care o adusese în buzunar şi cu care şi-a strâns fratele de gât, reuşind să-l tragă de pe drum, pe câmp, iar apoi să-l trântească la pământ. Luminiţa Leuca a continuat să-şi sugrume fratele vreme de 20 minute şi a plecat de la locul crimei la ora 22.07, doar după ce s-a asigurat că acesta nu mai are puls, după cum a explicat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, procurorul Cristian Ardelean.

Femeia a fost ridicată de anchetatori de la serviciu, și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum și-a omorât fratele. Nu se știe momentan de ce a făcut-o. Din primele informații, ar fi fost un conflict spontan.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile și riscă până la 25 de ani de închisoare.

error: Content is protected !!