(Video) Grav accident în Reteag. Trei persoane blocate în autoturism pe drumul dintre Cluj și Bistrița

Updated on februarie 1, 2024 Un grav accident de circulație, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, s-a produs miercuri seara pe raza localității bistrițene Reteag, în urma evenimentului rutier mai multe persoane fiind rănite.

Pe imagini se observă cum şoferul de 47 de ani vireză stângă pe un drum secundar, când la un moment dat un microbuz ce transporta o remorcă a intră în plin în el. Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a rotit de trei ori şi a ajuns într-un şanţ.

(Video) Grav accident în Reteag. Trei persoane blocate în autoturism pe drumul dintre Cluj și Bistrița 1

Conform ISU Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD (terapia intensivă și prim ajutor), doua echipaje de la SAJ ( 1 Bistrița – Nasaud, respectiv 1 Cluj, Dej), autospeciala de transport victime multiple din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița), precum și echipaje cu autospeciale de descarcerare (Beclean și Bistrița).

”Echipajele de interventie au găsit la locul solicitării șase persoane implicate în accidentul rutier dintre care trei erau conștiente, cooperante, fără acuze medicale. Acestea călătoreau într-un microbuz”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU.

Potrivit acestuia, în autoturismul implicat în accident se aflau trei persoane blocate (nu încarcerate), care nu s-au putut autoevacua din cauza leziunilor suferite.

”Au fost extrase în condiții de siguranță de către pompierii care încadrează echipajele de descarcerare si predate echipajelor medicale, conștiente și cooperante. Cele trei persoane care au nevoie de îngrijiri medicale in urma accidentului rutier au fost stabilizate și au fost preluate în vederea transportarii la UPU SMURD Bistrița”, au mai transmis cei de la ISU.

error: Content is protected !!