Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, este o mare fană a Andrei: „Îi cânt piesele Andrei lui Piero, acasă”

Updated on ianuarie 29, 2024 Soția lui Cătălin Măruță are foarte mulți fani, iar printre aceștia se numără și Romina Gingașu. De curând, soția lui Piero Ferrari i-a făcut artistei o ofertă de nerefuzat.

Încă din copilărie, Romina Gingașu este o mare fană a Andrei Măruță. În urmă cu mai bine de două săptămâni, cântăreața a fost prezentă la Cineplexx Băneasa, acolo unde a avut loc gala filmului ”Ferrari”. După cum era și de așteptat, de la eveniment nu au lipsit Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari.

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, este o mare fană a Andrei: „Îi cânt piesele Andrei lui Piero, acasă” 1

Ajunsă în locația menționată, soția lui Cătălin Măruță a avut parte de o surpriză neașteptată. Artista a aflat că printre fanii săi se numără și moștenitorul imperiului automobilistic, dar și Romina Gingașu. Ulterior, partenera de viață a miliardarului italian a dezvălui că o îndrăgește pe Andra încă de la o vârstă foarte fragedă, scrie playtech.ro.

Romina Gingașu i-a făcut și o propunere inedită artistei. Soția lui Piero Ferrari a mărturisit că îi fredonează italianului piesele Andrei. Una dintre aceste melodii este ”Jos pălăria pentru femei”, iar Romina i-a propus cântăreței să o cânte împreună.

”Motivul pentru care am luat-o pe Andra lângă mine este pentru că îmi doresc de când aveam 8 ani să o cunosc. Îi cânt piesele populare ale Andrei lui Piero, acasă. Chiar am voce! De exemplu, piesa: Jos pălăria pentru femei, o știu perfect! Ar trebui să o cântăm împreună!”, a declarat Romina Gingașu.

Îndrăgita cântăreață nu a stat foarte mult pe gânduri și a avut un răspuns pozitiv la propunerea Rominei Gingașu: ”Așa m-a și prezentat domnului Piero. L-a întrebat dacă mai știe melodiile pe care i le cânta ea și i-a spus că eu le cânt! Sigur, vom cânta împreună! Important este că se aud piesele mele acasă la Ferrari!”.

Romina l-a cunoscut pe Piero Ferrari pe vremea când lucra la o companie specializată în vânzarea avioanelor private. La vremea respectivă, românca a încercat să îi vândă o astfel de aeronavă lui Piero.

Unde și-a sărbătorit Cătălin Măruță ziua de naștere. Surpriza pusă la cale de Andra

Cătălin Măruță a împlinit 46 de ani, iar soția sa Andra a ținut să-i facă o surpriză, alegând un loc deosebit pentru a-l serba pe simpaticul prezentator de la Pro TV.

Artista l-a dus într-unul dintre cele mai frumoase și relaxante locuri, aproape de București, Casa Timiș.Aici, cei doi alături de copiii lor s-au bucurat de un peisaj deosebit, de aer curat, mâncare bună, relaxare, saună, dar și de surprize din partea reprezentanților resortului. Aceștia i-au făcut cadou tort și șampanie, scrie ziare.com.

”În ziua în care împlinești 46 de ani, îți doresc să fii mereu înconjurat de dragoste, sănătate și fericire. Te iubesc enorm și sunt mândră de omul minunat care ai devenit în anii aceștia, de când te-am cunoscut. La mulți ani!”, a scris Andra pe Facebook.

”Ultimul an a trecut cu o viteză uimitoare și am rămas cu multe amintiri frumoase! La 46 de ani, simt că pot privi cu aceeași bucurie și spre trecut și spre viitor. Am sentimentul că am făcut mereu tot ce am putut și cu cele mai bune intenții, iar viitorul sper ca va fi la fel de interesant. Cu fiecare an care trece, sunt din ce in ce mai convins că lucrurile simple sunt cele care contează cel mai mult: timp cu familia, sănătate, motive să râzi, dimineți în care timpul nu prea contează și îi ai aproape doar pe cei dragi”, a punctat și Măruță pe Instagram.

error: Content is protected !!