Andra a vorbit despre kilogramele în plus: „Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Au venit la concerte la mine „Felicitări, doamna Andra! Să vină sănătos!”

Updated on ianuarie 19, 2024 Andra Măruță a dezvăluit că se confruntă cu kilogramele în plus, fapt care a generat numeroase speculații cu privire la o posibilă sarcină. Invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, artista a povestit despre o întâmplare pe care a trăit-o la un concert.

Soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că din cauza faptului că a luat câteva kilograme în plus, iar acestea s-au pus pe abdomen, fanii au crezut că este însărcinată. Astfel, a fost nevoită să dea explicații cu privire la acest aspect.

Andra a vorbit despre kilogramele în plus: „Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Au venit la concerte la mine „Felicitări, doamna Andra! Să vină sănătos!” 1

„ Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Fiecare, unu pune pe burtă, altul pe picioare, unu pune pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Dacă nu am grijă să mă acopăr, au venit la concerte la mine „Felicitări, doamna Andra! Să vină sănătos!”.

Nu, doamnă, sunt grasă! Vă rog să nu îmi mai spuneți așa, prefer să îmi spuneți că sunt grasă. Ideea e că nouă ne place să avem copii, dar e un pic mai greuț”, a declarat Andra, citată de kfetele.ro.

Andra a ținut să precizeze că îi place să gătească pentru familia sa și să mănânce mâncare gustoasă.

„ Așa am fost crescută, mama fiind din Ardeal. În Ardeal se știe, se gătește cu sosuri, cărniță cu sos, să pui mămăliga acolo.

Așa am crescut. Îmi place și să gătesc. Îmi place să mă uit pe net la tot felul de rețete și le încerc. Le salvez și a doua, a treia zi, dacă nu încerc, îmi stă pe creier .”, a spus Andra.

Andra a născut primul copil la 25 de ani

Întrebată dacă are în plan să devină mamă pentru a treia oară alături de Cătălin Măruță, Andra a răspuns cu umor:

„Nu înțeleg bine întrebarea (n.r. râde). Nu este planificat momentan, dar nu excludem nimic. David (11 ani) își dorește un frate, iar eu nu sunt categoric împotrivă…(…) Ar putea deveni aici o grădiniță de copii. Copilul vine atunci când decide Dumnezeu”, a declarat Andra pe Instagram, conform spynews.ro.

Fiica lor, Eva care are 7 ani, prezentă în momentul discuției, a intervenit: „Eu aș vrea o soră (…) Cred că ar trebui să faci doi copii atunci, a adăugat micuța.

Andra Măruță, sătulă de scandalul în care Eva a fost implicată

Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul Tati Part-Time. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este ‘primul’ ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a transmis Andra Măruță.

error: Content is protected !!