Mandorlini, atacat dur de Konoplyanka: „Nu-mi văd viitorul aici cu acest antrenor. De ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc, să câștig trofee”

Updated on decembrie 15, 2023 Yevhen Konoplyanka a dat vina pe Andrea Mandorlini pentru faptul că nu a reușit să joace mai mult la CFR Cluj. Într-un interviu pentru presa din ucraina, Konoplyanka a vorbit despre situația sa de la CFR Cluj.

Fotbalistul ucrainean spune că nu își vede un viitor la CFR Cluj, atâta timp cât antrenor este Mandorlini.

Mandorlini, atacat dur de Konoplyanka: „Nu-mi văd viitorul aici cu acest antrenor. De ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc, să câștig trofee” 1

„Comportamentul antrenorului, pe care nu-l înțeleg. Înainte să mă alătur echipei, l-am sunat să mă asigur că are nevoie de mine pentru că cei din club au spus că vor să mă vadă. Am vorbit cu el la telefon și mi-a spus că mă așteaptă. Știam ce fel de tactică jucăm pentru că știam că îi place să joace 5-3-2. Și asta înseamnă că pot juca doar ca atacant în această formație, dar înțeleg că la vârsta de 34 de ani nu este ușor să devii atacant.

Dar a adăugat că intenționează să treacă la un 4-3-3. La acea vreme, a schimbat totul, dar de când am venit la club, să vă spun pe scurt, nu mă mai jucase. De ce oare?

De asemenea, am decis să-l întreb după o lună în echipă de ce nu m-a introdus când eram într-o formă bună la antrenamente. Dar chiar și după aceea, nu m-a lăsat să joc nici măcar o dată din primele minute.

El a explicat doar că nu a schimbat încă tactica și că era dificil să îmi găsească un loc. L-am întrebat: “Atunci de ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc, să câștig trofee”. După aceea, nu a putut da un răspuns. El a spus doar că a fost, de asemenea, dificil pentru el să ia decizii aici. Nu știu ce ar putea însemna asta, dar cu siguranță nu-mi place această situație. I-am spus agentului meu să-l transmită clubului că nu-mi văd viitorul aici cu acest antrenor”, a spus Konoplyanka pentru sport.ua.

În sezonul 2023/24, Yevhen Konoplyanka, în vârstă de 34 de ani, a jucat 4 meciuri (54 de minute) pentru CFR Cluj.

Ioan Varga, patron CFR Cluj: „Nu vreau să pierd banii aiurea cu Konoplyanka. Nu îl mai forțăm”

„Vreau să vă anunț care e situația lui Konoplyanka. Am vorbit cu el, iar el a vorbit și cu antrenorul. Nu se pune problema ca el să îmi fie o țeapă ca Baptista.

A avut ghinion cu o accidentare. Când trebuia să revină la 100% tot apăreau niște probleme și am decis să nu îl mai forțăm, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el. Am niște salarii de achitat, nu mici, iar eu vreau să și profit de pe urma prezenței acestui jucător la CFR.

Așa că am avut răbdare cu el, iar acum el o să intre. Antrenorul este cel care o să decidă când. Konoplyanka este refăcut, iar eu vă asigur că în play-off o să fie arma noastră secretă.

L-am adus să facă diferența prin calitățile sale și o să îl vedeți în play-off că o să fie unul dintre oamenii noștri de bază”, a afirmat Varga în urmă cu câteva săptămâni.

error: Content is protected !!