Marcel Bîrsan, arbitrul partidei dintre CFR Cluj și Dinamo, amenințat de fanii dinamoviști

Updated on aprilie 6, 2021 Marcel Bîrsan arbitrul delegat la meciul dintre CFR Cluj și Dinam a mers de urgență la Poliție la câteva ore după partida în care a eliminat doi jucători ai formației din „Groapă”.

Potrivit surselor ProSport, doi fani ai lui Dinamo au fost aduși la secția de poliție, pentru a fi interogați, după ce l-au sunat pe arbitrul Marcel Bîrsan și l-au amenințat.

Marcel Bîrsan, arbitrul partidei dintre CFR Cluj și Dinamo, amenințat de fanii dinamoviști 1

CFR Cluj – Dinamo s-a terminat cu victoria campioanei României, scor 1-0, iar Marcel Bîrsan a fost aspru criticat din cauza deciziilor luate în timpul partidei din Gruia.

Mai mult, arbitrul central delegat la CFR Cluj – Dinamo București s-a temut pentru viața sa, iar după partida din Gruia a mers de urgență la sediul Secției 11 de Poliție.

ProSport a aflat că Marcel Bîrsan a mers la Poliție pentru a depunde o plângere în urma unor amenințări primite din partea suporterilor grupării din „Ștefan cel Mare”. Imediat după finalul meciului din Gruia în care a eliminat doi jucători de la Dinamo, „centralul” a primit mai multe mesaje de amenințare pe telefon.

Suporterii lui Dinamo ar intenționa să se deplaseze la domiciliul lui Marcel Bîrsan din București, Sector 3 pentru a-l trage la răspundere pe arbitrul care a luat decizii împotriva grupării antrenate de Gigi Mulțescu. Totodată, polițiștii s-au mobilizat după plângerea făcută de către Marcel Bîrsan și au luat decizia să urmărească cu atenție ceea ce se întâmplă în zona în care locuiește acesta, iar fani care se vor prezenta acolo vor fi legitimați și conduși la Secția 11 de Poliție.

error: Content is protected !!