Trei clujeni au înscenat accidentul din Cluj Napoca, în care un Lamborghini a fost făcut “sandviș”

Updated on octombrie 22, 2024 Trei clujeni au înscenat accidentul din Cluj Napoca, în care un Lamborghini a fost făcut "sandviș" 1

Trei persoane bănuite de anchetatori că au înscenat luna trecută un accident în care un autoturism de lux a fost avariat, au fost reţinute pentru 24 de ore în urma unor percheziţii domiciliare în Dej.

11 locuinţe şi service-uri auto au fost verificate, iar mai multe probe au fost ridicate de procurori. Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 și 38 de ani au fost audiaţi, iar oamenii legii încearcă acum să dezlege misterul unui accident petrecut luna trecută în care un Lamborghini a fost lovit de un alt autoturism, chiar în timp ce se afla parcat într-o staţie de autobuz.

Prejudiciul are o valoare impresionantă, mai exact 100.000 de euro.

Conform unui comunicat al IPJ Cluj, acțiunea a vizat investigarea unor infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații. Printre aspectele anchetate se află o posibilă tentativă de obținere frauduloasă a unei despăgubiri pentru un autoturism, evaluat la aproximativ 100.000 de euro. După finalizarea perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie, iar persoanele bănuite au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj pentru audieri și măsuri procedurale. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, a celor 3 bărbați, aceștia fiind conduși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, informează dejeanul.ro.

Mai exact, la inceputul lunii septembrie, pe o strada din Cluj-Napoca, un autoturism Lamborghini parcat pe marginea soselei a fost izbit in plin de o masina condusa de un sofer de 28 de ani din comuna Mica. Autoturismul de lux, asigurat, a ajuns la reparat la un service auto, dar asiguratorul a intrat la banuieli cu privire la veridicitatea accidentului si modul in care ar urma sa fie solicitat decontul lucrarilor de reparatie. Au fost anuntate autoritatile, care in acest moment verifica toate aspectele.

Cei trei barbati urmeaza sa fie prezentati maine in fata unui procuror, care va decide daca masurile preventive vor fi mentinute sau vor fi eliberati.

error: Content is protected !!