Mircea Bravo, despre accidentul în care și-a distrus bolidul de lux: „Nu știam ce se întâmplă și mă uitam în parbriz”

Updated on octombrie 21, 2024 Mircea Bravo, despre accidentul în care și-a distrus bolidul de lux: „Nu știam ce se întâmplă și mă uitam în parbriz” 1

Mircea Bravo a făcut dezvăluiri despre accidentul grav pe care l-a avut în urmă cu un an în apropierea localității Beiuș din județul Bihor. El a recunoscut că principala cauză a accidentului a fost oboseala extremă. A adormit la volan după 24 de ore în care nu a adormit.

Accidentul a fost undeva în noiembrie anul trecut. Eram cu mașina mea, un Audi Q5, în județul Bihor și, asta la nivel de presupunere, cred că am adormit la volan. Adevărul este că cu o seară înainte m-am pus în pat, am tot stat, nu am dormit absolut deloc, nu dormisem de 24 de ore,” a spus actorul. Totodată, acesta a menționat „am avut câteva secunde de panică, nu știam ce se întâmplă și mă uitam în parbriz,”, iar mașina lui a suferit o daună totală, dar nu au existat victime, scrie stiridecluj.ro

Din păcate, actorul a renunțat la asigurarea Casco cu doar o lună înainte de accident, menționând că s-a gândit că nu mai are nevoie de ea. Mircea a transmis și un mesaj important pentru șoferii care se confruntă cu oboseala la volan.

În primul rând, iau mai în serios drumurile mai lungi. Deja, peste două ore îl consider un drum lung, la care cât de cât trebuie să fiu pregătit.” El a subliniat că, în momentul în care simte că își pierde atenția, „bărbăția nu înseamnă să te duci mai departe, bărbăția înseamnă să te oprești pe loc și apoi să evaluezi: bem o cafea, îmi dau niște palme, beau niște apă rece, facem schimbare de șofer.”, a mai adăugat Mircea Bravo, conform RTV.

Mircea Bravo, clipe de panică pe platoul de filmare de la ”Moartea în Vacanță”
Mircea Bravo a avut parte de o întâmplare neplăcută în timp ce filma pentru lungmetrajul său ”Moartea în Vacanță”, într-un cartier din Bulgaria. Echipa sa de filmare a atras atenția localnicilor, care au început să se strângă în număr mare în jurul platoului de filmare, scrie RTV.

O întâmplare interesantă, mai mult decât hazlie, a fost în Bulgaria. Am filmat într-un cartier, nu foarte prietenos la prima vedere. La început, noi eram 50 de oameni care lucram la film și vreo 15 bulgari din cartier care ne urmăreau.

Un pic nu am fost atent și am rămas doar vreo 8 persoane din echipă, timp în care bulgarii erau deja peste 100. Se uitau la noi ca la niște animale la zoo. Când am vrut să plecăm, unul s-a trântit pe jos și se prefăcea că noi l-am călcat cu mașina. Atunci ne-au făcut semn să oprim. Șoferul a călcat-o tare printre oameni, care s-au tras din calea mașinii. Pe mine m-a marcat. Mai ales că eram și cu ceva scule de vreo câteva zeci de mii de euro la noi”, a spus Mircea Bravo pentru Click!

Deși a fost un incident destul de neplăcut, filmările au continuat.
Lungmetrajul ”Moartea în Vacanță” este o comedie spumoasă inspirată dintr-o întâmplare reală, povestită de unul dintre membrii echipei Bravo Films: o familie aflată în vacanță în Grecia se vede pusă în fața unei situații neașteptate – moartea subită a bunicii și decizia de a o transporta clandestin în România. Pornind de la această ipoteză, a fost scris un scenariu savuros despre cârdășie, moarte și speranța moștenirii unei averi.

error: Content is protected !!