Cluj: Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au preluat terenul unde se afla hipermarketul Cora

Updated on octombrie 18, 2024 Cluj: Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au preluat terenul unde se afla hipermarketul Cora 1

Pavăl Holding, vehiculul investi­ţional al fraţilor Pavăl, a preluat în luna iulie a acestui an dreptul de utilizare a terenului pe care era Cora în Cluj-Napoca, din proximitatea mallului Vivo! Cluj, aproape de Floreşti, potrivit datelor ANCPI.

Dreptul de utilizare a terenului era deţinut de antreprenorul local Dorin Bob prin compania Cluj-Napoca Estate, conform acelo­raşi surse. Pe acest teren Cora a deschis în 2006 primul magazin din afara Bucureştiului, iar contractul era semnat pentru o perioadă de 15 ani. În prezent se află un hipermarket Carrefour acolo, după ce magazinele Cora au fost preluate de Carrefour.

Aceasta este a doua mare tran­zacţie realizată de Pavăl Holding în 2024, după ce anul acesta holdingul fraţilor Pavăl a cumpărat un al doilea hotel în Elveţia, alături de Apex Alliance, care deţine mai multe hoteluri în Bucureşti şi în Europa, anume Waldhaus Flims Wellness Resort, un complex hotelier aflat în Alpii Elveţieni, poziţionat pe segmentul de lux.

Karina Pavăl, vicepreşedinte al Pavăl Holding, spunea pentru ZF că se uită şi la piaţa internă pentru astfel de achiziţii şi au existat câteva discuţii în acest sens.

error: Content is protected !!