O mașină neobișnuită a fost văzută pe străzile din Cluj Napoca: „Cel mai agresiv vehicul de până acum”

Updated on octombrie 11, 2024 O mașină neobișnuită a fost văzută pe străzile din Cluj Napoca: „Cel mai agresiv vehicul de până acum” 1

Un adevărat colos al șoselelor, un Juggernaut 6×6, a fost surprins pe străzile din Cluj-Napoca. Acest off-roader impunător, cunoscut sub numele de Apocalypse, și-a făcut apariția spre uimirea pasionaților auto.

Imaginile cu „monstrul” de pe străzile Clujului au fost postate pe grupul „Car Spotting”.

Creat în Florida și evaluat între 175.000 și 200.000 de euro, vehiculul se remarcă prin dimensiunile și designul său extrem de robust. The Apocalypse Juggernaut 6×6 este un vehicul off-road extrem de puternic și impunător, creat de compania americană Apocalypse Manufacturing. Este un fel de “monstru” al șoselelor, conceput pentru cei care își doresc un vehicul cu adevărat unic și capabil să facă față celor mai extreme condiții.

„Se numește Juggernaut, iar Apocalypse îl descrie drept „cel mai agresiv vehicul al său de până acum”. „Această creație unică este, în esență, o compilație a celor mai mari construcții ale noastre”, spune Joseph Ghattas, proprietar, inginer și designer șef al Apocalypse Manufacturing.

O mașină neobișnuită a fost văzută pe străzile din Cluj Napoca: „Cel mai agresiv vehicul de până acum” 2

Juggernaut are o înălțime de 2,24 m, o lățime de 2,49 m (nu este grozav pentru restricțiile de lățime din Londra, deși probabil ar trece prin ele) și o lungime de 6,91 m. Uriașă. Anvelopele sunt niște monștri de 40 de inci, iar roțile sunt de 22 de inci, deși par mai degrabă roți de cărucior în această companie. Oh, și acele arcuri nebunești permit, evident, o cursă ridicolă a suspensiei, pe care Apocalypse spune că a testat-o sărind Juggernaut de 3 metri în aer de peste 50 de ori. Sperăm că au pe statul de plată un chiropractician cu normă întreagă.

Se pare că există cinci moduri de condus diferite (Sport, Drag Race, Baja, Rock și Mud), precum și un mod off-road personalizat în care vă puteți salva setările preferate. Există și diferențe blocabile, plus bare de protecție față și spate din oțel și un sistem de răcire de înaltă performanță. Probabil pentru binele tuturor”, scriu cei de la Top Gear.

error: Content is protected !!