Kaufland vs Lidl. Cine oferă salariu mai mare. Angajații au transport inclus, tichete de masă, mentorat şi asigurare privată de sănătate

Updated on septembrie 30, 2024 Kaufland vs Lidl. Cine oferă salariu mai mare. Angajații au transport inclus, tichete de masă, mentorat şi asigurare privată de sănătate 1

Lidl angajează lucrători în depozite cu 7.200 de lei brut. Se oferă și zile de concediu în plus, transport, asigurare medicală privată. Şi kaufland face angajări: 6.400 de lei brut plus bonuri de masă, bonusuri, asigurare de sănătate privată.

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă pe posturi diverse, angajând inclusiv lucrători în depozite în mai multe localități din țară. „99% dintre cei peste 12.000 de colegi din echipa Lidl au contract pe perioadă nedeterminată și aproape 1000 dintre ei sunt alături de noi din 2011, când am intrat pe piața din România. Investim constant în formarea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziție sau experiență. Astfel, orice coleg din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta carieră împreună cu Lidl, inclusiv prin promovarea pe poziții de management. Anual, echipa Lidl participă la peste 450.000 de ore de training.”, susţine ratailaerul, potrivit romaniatv.net.

Angajații pot beneficia de sporuri pentru diverse condiții de muncă, inclusiv pentru lucrul în ture de noapte sau în weekenduri. Aceste sporuri sunt adăugate la salariul de bază și contribuie la creșterea veniturilor lunare.

Potrivit anunțurilor de angajare, compania oferă un venit mediu brut lunar de 7.200 de lei raportat la norma de lucru menționată în anunț (include salariu brut, tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri).

Un salariu brut de 7.200 de lei lunar înseamnă circa 4.200 de lei net / lună.

Se oferă și:

– Transport asigurat în funcție de condițiile depozitului;
– Un plan personalizat de onboarding și un mentor dedicat;
– Plata orelor suplimentare, indiferent când sunt lucrate, inclusiv în weekend sau cu ocazia sărbătorilor legale;
– Cel puțin un weekend liber pe lună și 2 zile libere de Crăciun și Paște, precum și zile de concediu în plus, pe măsură ce angajatul obține vechime în companie;
– Asigurare medicală privată și asigurare de viață și accident;
– O zi liberă cu ocazia zilei de naștere;
– Acces la programe de training dedicate.

Și lanțul de hipermarketuri Kaufland face angajări în această perioadă, pe poziții foarte diverse. Sunt disponibile mai multe posturi, inclusiv cea de șef de raion.

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 6400 lei brut (circa 3.750 de lei net)
  • Bonuri de masă
  • Bonusuri operative variabile
  • Creșteri salariale anuale
  • 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului; numărul de zile va crește în funcție de vechimea în cadrul companiei
  • Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc
  • Asigurare de sănătate privată garantată
  • Formare profesională
  • Oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională
error: Content is protected !!