O tânăra absolventă de Medicină a murit după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit frontal de un autoturism

Updated on septembrie 23, 2024 O tânăra absolventă de Medicină a murit după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit frontal de un autoturism 1

O tânără de 24 de ani a murit după ce o motocicletă s-a lovit frontal de un autoturism pe un drum din Bistrița-Năsăud.

Robert împreună cu Mălina se deplasau, sâmbătă seara cu motocicleta personală, pe raza localității Caianu Mic, județul Bistriţa Năsăud, când au fost loviți frontal de un autoturism care se deplasa din sens opus, acesta efectuând un viraj la stânga și neacordând prioritate de trecere.

La fața locului au fost solicitate două echipaje SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă, un echipaj de pompieri pentru asigurarea masurilor specifice și un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud, informează gandul.ro.

Mălina Pocol, doctoriță din Dej, a intrat în stop cardiorespirator, fiind aplicat protocolul de resuscitare. „Organismul victimei găsite inconștientă, in stop cardiorespirator (sex feminin) a răspuns manevrelor aplicate de către echipajele medicale“, a informat ISU BN.

Din păcate, pe traseul înspre UPU Cluj Napoca victima a intrat din nou în stop cardiorespirator, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, medicul fiind nevoit sa îi declare decesul.

Bărbatul care conducea motocicleta, un polițist, șef de tură la Penitenciarul Spital Dej, inspector Robert Lărgean, a fost grav rănit și este internat la Clinica de Chirurgie nr. 1 Cluj-Napoca unde este operat. Colegii săi au făcut un apel la donarea de sânge, informează cluj24.ro.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul conducătorului motociclistului nu a putut fi efectuată testarea etilotest.

Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

error: Content is protected !!