Cine este Andreea Corb de la MasterChef. Tânăra din Cluj Napoca are 22 de ani

Updated on septembrie 18, 2024 Cine este Andreea Corb de la MasterChef. Tânăra din Cluj Napoca are 22 de ani 1

Andreea Corb, o tânără în vârstă de 22 de ani din Cluj-Napoca, care este food influencer și pasionată de gătit încă din copilărie, participă la MasterChef 2024 de la PRO TV cu dorința de a se reinventa și de a-și testa limitele culinare. Ea a venit în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a-i impresiona cu un preparat delicios. Inspirată de bunica sa și de emisiune, ea visează să deschidă un lanț de restaurante la nivel internațional.

Andreea Corb, în vârstă de 22 de ani, originară din Cluj-Napoca, este concurentă la show-ul culinar MasterChef 2024 de la PRO TV. Este un food influencer de succes, care a devenit virală pe platforma TikTok datorită postărilor sale despre mâncare. A copilărit atât la oraș, cât și la țară, fiind lăsată de părinți în grija bunicilor. A avut o copilărie liniștită și activă.

În prezent, ea se descrie ca fiind o persoană ambițioasă, darnică și prietenoasă, iar pentru ea fericirea personală și a celor din jur reprezintă o valoare esențială. Dragostea pentru gătit a început încă din copilărie, fiind puternic influențată de bunica ei, care i-a insuflat pasiunea pentru bucătărie, scrie viva.ro.

Participarea la MasterChef reprezintă pentru Andreea Corb un moment special și emoționant, o oportunitate de a se reinventa și de a-și testa abilitățile culinare la cel mai înalt nivel.

De altfel, competiția a fost o sursă de inspirație pentru ea încă de la primele ediții ale emisiunii de la PRO TV, alimentându-i dorința de a găti profesionist. Prin această experiență, ea își dorește să demonstreze că poate face față tuturor provocărilor din concurs și să câștige încredere în propriile forțe.

Andreea Corb și-a propus să își transforme pasiunea într-o carieră! Ea iubește să gătească, moștenind această pasiune de la bunica ei. Cel mai mare vis pe care influencerița îl are este acela de a-și deschide un lanț de restaurante cu renume internațional.

Pe lângă activitatea de influencer, care îi ocupă cel mai mult timp, tânăra în vârstă de 22 de ani creează conținut culinar pe platforma de socializare TikTok și scrie recenzii pentru diverse restaurante, fiind bine cunoscută în mediul online pentru comentariile sale savuroase.

Creatoarea de conținut și-a început activitatea în mediul online în urmă cu trei ani, moment în care a început să posteze foarte des pe rețelele de socializare.

România a prins gustul competiției! MasterChef România a fost din nou lider de audiență
Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au jurizat aseară alte preparate ale concuraenților MasterChef România. Opt dintre aceștia au reușit să treacă testul gustului și să obțină șorțul care le oferă acces în etapa următoare. Ediția de luni seară a fost lider absolut de audiență.

​O vânzătoare de mezeluri din Obor, un manager al unui studio de videochat, o casnică, un somelier de trabucuri, un antrenor, un terapeut de hipnoză, un proprietar de canisă și un stilist sunt doar câțiva dintre amatorii români pasionați de gătit care au încercat aseară să le demonstreze chefilor toată priceperea și dedicarea lor în bucătărie. Atenți la fiecare detaliu, ei au oferit opt șorțuri celor care au reușit să-i surprindă prin gust, aspect și tehnică, scrie protv.ro.

MasterChef România a fost aseară lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:27 – 23:35, PRO TV a înregistrat 7 puncte de rating și 22,6% cotă de piață pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul secund a obținut 5,6 puncte de rating și 18,2% share. La nivel național, peste 1,1 milioane de telespectatori au prins gustul competiției, iar în minutul de aur, la ora 20:40, aproape 1,6 milioane de români erau cu ochii pe decizia celor trei chefi.

error: Content is protected !!