„Plicuri goale!” Livian, fiului lui Nelson Mondialu, supărat pe invitații care i-au dat plicuri goale la nuntă: „Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap”

Updated on septembrie 16, 2024 „Plicuri goale!” Livian, fiului lui Nelson Mondialu, supărat pe invitații care i-au dat plicuri goale la nuntă: „Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap” 1

Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, s-a numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei. Deși nu și-a întâlnit sufletul pereche în cadrul show-ului matrimonial, carismaticul tânăr a câștigat cel de-al doilea sezon și a continuat să își caute jumătatea.

În urmă cu doi ani, acesta s-a afișat cu o nouă iubita iar la scurtă vreme cei doi s-au căsătorit civil. De curând, Livian și Alexandra și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Aceștia au organizat o nuntă că în povești și au avut alături mulți invitați, iar petrecerea extravaganță s-a desfășurat într-o locație de lux din Cluj-Napoca.

Deși întregul eveniment s-a desfășurat așa cum cei doi miri și-au propus, la finalul petrecerii, aceștia au avut parte de un șoc. În clipă în care au început să deschidă plicurile cu darul de nuntă de la invitați, au constatat faptul că multe dintre plicuri erau goale, scrie kanald.ro.

„Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap… acum poate unii o să zică „Bă dar tu nu ai verificat?” Ce e drept, nu am simțit la atingere. Poate mi l-a dat mie, poate l-a băgat direct în cutie, dar nu am simțit la atingere. Și acum să fim serioși… când îmi dai tu plicul la final de nuntă, îl iau, mă uit să văd dacă ți-ai pus numele, nu îl pun la lumină să vadă dacă sunt bani sau îl palpez.

Nu știu, dar sunt vreo 17 plicuri din astea. Vă dați seama. 17 plicuri, 17 persoane sau familii, cupluri. Din astea vreo 13 sunt perechi. Extraordinar vreo 30 de meniuri plătite și eu am primit plicuri goale. Mie încă nu îmi vine să cred. Tot nu îmi vine să cred. Nu ai ce face.

Eu sper totuși că lumea s-a simțit bine și asta să fie cea mai mare cheltuială. De bine, de rău… o iau invers, am plătit eu să se simtă lumea bine!”, a menționat Livian, în mediul online, citat de cancan.ro.

Înainte de nuntă, Livian a anunțat în mediul online că va lua câteva măsuri stricte pentru că petrecerea să decurgă așa cum el și soția lui și-au planificat și pentru că invitații să se bucure de distracție pe cinste.

„La nuntă, nimeni nu are voie să iasă. De ce zic asta? La alte nunți toată lumea era afară. Deci, a rămas sala goală. Toată lumea era afară cu alea aprinse și stăteau și treceau orele și își aprindeau încă una. Stăteau bărbații afară câte o oră pe un trabuc. O seară vă puteți abține, de la patru jumătate la două jumătate. Cine vine la nuntă nu are voie să părăsească nuntă până la ora 12.

Fără nicio glumă, când vine tortul. Nu aveți voie cu telefon. Nu le luați că pe niște reguli. Îi protocol. Așa este protocolul nunții”, a anunțat Livian, pe contul lui de Facebook.

error: Content is protected !!