Alina Cătană, tânăra din Cluj cu glasul ei duios, care a ales să îmbrățișeze cariera militară

Updated on septembrie 4, 2024 Alina Cătană, tânăra din Cluj cu glasul ei duios, care a ales să îmbrățișeze cariera militară 1

O tânără din satul Soporu de Câmpie, din comuna Frata, județul Cluj, a făcut o alegere neașteptată, a schimbat microfonul cu arma.

După ce a încântat cu glasul ei duios, ea a ales să îmbrățișeze cariera militară.

„Felicitări Alina Cătană și mult succes în carieră!
Alina Cătană din satul Soporu de Câmpie, comuna Frata, județul Cluj, care ne-a încântat la evenimentele culturale din comuna noastră cu glasul ei duios, a ales să îmbrățișeze cariera militară”, au scris cei de la Centrul Turistic Frata.

La data de 30 august 2024 a avut loc depunerea jurământului militar la Baza 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu”, Câmpia Turzii.

„Jur credință patriei mele România!”
Astăzi, a avut loc depunerea jurământului militar de către noii noștri Soldați Gradați Profesioniști. Acești tineri au ales să servească cu devotament și curaj patria, asumându-și cu responsabilitate misiunea de a apăra valorile și securitatea României.

Jurământul militar reprezintă un angajament solemn și profund, care ne amintește tuturor de datoria sacră pe care o avem față de țară.
Felicitări noilor membri ai familiei militare și le urăm succes în cariera lor!”, au transmis cei de la Baza 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu”, Câmpia Turzii.

error: Content is protected !!