Româncă din Germania, impresionată de Cluj: „Ce mi se pare foarte frumos la Cluj, comparat cu multe alte orașe europene, educația oamenilor”

Updated on septembrie 2, 2024 Româncă din Germania, impresionată de Cluj: „Ce mi se pare foarte frumos la Cluj, comparat cu multe alte orașe europene, educația oamenilor” 1

O româncă stabilită în Germania a scris un mesaj pe grupul Clujul Civic în care a sintetizat ce i se pare frumos la Cluj.

Ce a impresionat-o pe româncă a fost nivelul de educație pe care l-a întâlnit aici, comparativ cu multe alte orașe europene.

„Am observat că acest Clujul Civic sintetizează mai degrabă aspectele negative, care desigur se găsesc. Ceea ce mi se pare foarte frumos la Cluj, comparat cu multe alte orașe europene, educația oamenilor!!!

1. În Cluj oamenii merg pe stradă fără să vorbească la tel cu camera pornită, încât să participe indirect toată strada ori comunitatea din jur. Asta mă enervează cel mai mult în alte orașe.

2. Aspectul fizic îngrijit!!! Nu știu câte doamne la Cluj merg la coafor ori se aranjează acasă, dar sunt extrem de elegante și cochete pe stradă! Și politețea domnilor care le însoțesc. Părem mult mai educati decât în multe alte orașe, prin aspect și maniere.

3. Siguranță pe stradă, chiar nu ți-e frică… sunt convinsă că mai sunt și multe alte aspecte, dar acestea sunt cele care m-au frapat pe mine. Poate că nu se potrivește postarea mea cu spiritul Clujului Civic care este mai mult critic, dar nu totul e rău la Cluj. Oamenii sunt faini și ei fac orașul”, a transmis Raluca Cirlan.

error: Content is protected !!