Vlăduța Lupău a ales nașii lui Isaia, cel de-al doilea fiu al său

Updated on iulie 11, 2024 Vlăduța Lupău a ales nașii lui Isaia, cel de-al doilea fiu al său 1

Vlăduța Lupău a dezvăluit cine vor fi nașii micuțului Isaia, cel de-al doilea fiu al său. Cântăreața este în culma fericirii, iar anunțul l-a făcut chiar într-o emisiune televizată. Nașii celui mic vor fi chiar Andra și Cătălin Măruță! De altfel, artista a dezvăluit că soția prezentatorului TV a ajutat-o să aleagă numele bebelușului.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a spus Vlăduța Lupău, citată de cancan.ro.

Cătălin Măruță a reacționat imediat.

„Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap”, a spus prezentatorul TV.

Vlăduța Lupău a adus pe lume cel de-al doilea copil al său și a dezvăluit primele imagini cu acesta, dar și ce nume special a ales pentru băiețel.

Cântăreața și soțul ei au ales numele Isaia pentru al doilea băiețel al lor, nume cu semnificații importante. Isaia este un nume bărbătesc de origine ebraică, ce a fost purtat de către mai mulți sfinți și personalități din Biserica Ortodoxă. In limba ebraică, Isaia înseamnă „mântuirea lui Dumnezeu”. Isaia este numele unuia dintre profeți, autorul uneia dintre cărțile Bibliei.

error: Content is protected !!