Cătălin Botezatu a spus de ce nu merge în vacanță vara aceasta

Updated on iulie 10, 2024 Cătălin Botezatu a spus de ce nu merge în vacanță vara aceasta 1

Invitat ieri la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani’ de la Antena 1, Cătălin Botezatu a vorbit despre planurile sale în perioada următoare. Nu merge în vacanțe, muncește din greu la proiectele pe care le are. E vorba despre prezentările lui de modă, dar și alte campanii.

„Care vacanțe?! Nu! Nu, am niște proiecte foarte mari, dar vacanțe tocmai în decembrie. Proiectele mari pe care le am încep imediat, chiar în luna august, între 2 și 4 august, într-o țară a minunilor, la Cluj. Sunt imaginea acestui festival, unde se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată în România‘, a declarat Cătălin Botezatu, citat de avantaje.ro.

Cătălin Botezatu, sfaturi despre ce haine să purtăm pe timp de caniculă
Cătălin Botezatu recomandă ca în zilele caniculare să nu purtăm haine de culoare închisă, din materiale sintetice sau mulate pe corp.

„În ceea ce privește îmbrăcămintea, dacă nu mergem la birou, unde se impune o anume ținută, e bine să ne îmbrăcăm cât mai sumar. La bărbați merg perfect pantalonii scurți, cămășile din in, din materiale care conferă lejeritate. La femei sunt potrivite fustele și rochiile vaporoase, pantalonii scurți, tricourile din bumbac. Cu o eșarfă subțire vă puteți acoperi brațele”, a explicat Cătălin Botezatu, citat de gândul.ro.

„Pălăriile de soare trebuie să aibă borurile largi, ca să acopere cât mai mult fața, merg și șepcile, iar ochelarii de soare cu rame mari sunt cei mai potriviți, de fapt, pentru toată perioada verii. Să nu uităm însă nici de cremele cu protecție solară, pentru față, mâini și picioare, pentru părțile corpului expuse la soare”, a adăugat celebrul creator de modă.

Cătălin Botezatu a avut și câteva recomandări pentru persoanele în vârstă, pe care le sfătuiește să evite să iasă din casă când afară temperaturile sunt toropitoare:

”Trebuie să evite plimbările prin oraș, la orele amiezii, când se anunță temperaturi tropicale, pentru a nu ajunge pe patul de spital cu tensiune mare. Persoanele în vârstă, mai ales cele cardiace, trebuie să stea cât mai mult în casă, la aer condiționat, pentru că numai în acest fel își vor putea proteja sănătatea”.

error: Content is protected !!