(Video) Patru copii au fost răniţi după ce s-a rupt cablul unei tiroliene într-un parc de distracţii din Hunedoara

Updated on iulie 9, 2024  

(Video) Patru copii au fost răniţi după ce s-a rupt cablul unei tiroliene într-un parc de distracţii din Hunedoara 1

Patru copii au ajuns la spital după ce tiroliana pe care se aflau s-a rupt. La fața locului intervenit și un elicopter SMURD, care l-a preluat pe unul dintre copii. Copiii au căzut de la o înălţime de aproape trei metri, potrivit poliţiştilor. Vorbim despre doi băieți și două fete cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Cei patru minori erau însoțiți de părinți și se bucurau de parcul de distracţii aflat în apropiere de Hațeg, când cablul instalației s-a rupt. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și un elicopter SMURD, informează stirileprotv.ro.

Victimele au mai multe traumatisme, iar unul dintre băieți, în vârstă de șapte ani a fost preluat de elicopter și dus la spitalul din Hunedoara. Ceilalți trei au fost transportaţi cu ambulanţele. După incident, polițiștii au început verificările la parcul de distracții. Anchetatorii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

”În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălţime. Practic, din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4  au căzut de la 2 – 2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara.

”La data de 9 iulie 2024, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg au fost sesizaţi, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, judeţul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, în timp ce se aflau în incinta parcului, însoţiţi de către părinţi, ar fi căzut de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m”, a transmis IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că victimele au fost preluate şi transportate de către echipajele medicale la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisements
error: Content is protected !!