(Foto) Vlăduța Lupău, a născut al doilea băiețel. Adi Rus: „Sunt cel mai bogat om de pământ! De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește”

Updated on iulie 9, 2024 (Foto) Vlăduța Lupău, a născut al doilea băiețel. Adi Rus: „Sunt cel mai bogat om de pământ! De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește” 1

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit visul de a deveni mamă pentru a doua oară. Luni seara, artista a adus pe lume încă un băiețel. Fostul fotbalist Adi Rus s-a arătat extrem de emoționat și a postat câteva imagini de la maternitate.

În weekend a fost nașă, acum este proaspătă mămică. Vlăduța Lupău a născut pentru a doua oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. La fel ca fratele său, micuțul are un nume biblic special.

„Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”, a fost mesajul șui Adi Rus.

Isaia reprezintă o variantă a numelui evreiesc Isaiah și are semnificația de „salvarea mea este Dumnezeu”, „Domnul mă ajută”. Isaia este unul din profeți și autor al Bibliei.

(Foto) Vlăduța Lupău, a născut al doilea băiețel. Adi Rus: „Sunt cel mai bogat om de pământ! De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește” 2

Ulterior, Vlăduța Lupău a făcut și ea primele declarații și a transmis un mesaj emoționant. Textul publicat de artist nu este doar un anunț al nașterii pentru fani, ci un mesaj pentru Isaia.

Artista i-a făcut mezinului său o promisiune și nu l-a uitat nici pe Iair. „Bine ai venit pe lumea asta, minune!
Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si ‘aripe’ cum îți tot zicea”, este o parte din mesajul emoționant publicat de Vlăduța Lupău pe Instagram.

error: Content is protected !!