(Video) Jador anunță că s-a mutat la Cluj. „Dragi clujeni, m-am mutat aicea, mi-am luat și eu 3 mp aicea la d-voastră ca să-mi petrec zilele alături de oamenii din Cluj. No, bine v-am găsit”

Updated on iulie 8, 2024 (Video) Jador anunță că s-a mutat la Cluj. „Dragi clujeni, m-am mutat aicea, mi-am luat și eu 3 mp aicea la d-voastră ca să-mi petrec zilele alături de oamenii din Cluj. No, bine v-am găsit” 1

Jador a filmat un nou videoclip pe platoul de unde se văd Cheile Turzii, în apropiere de Panoramic View, terasa care-ți oferă o priveliște spectaculoasă.

”Jador și-a filmat videoclipul, pentru noua piesă.”, au transmis cei de la Panoramic View.

Conform informațiilor Turdanews.ro, Jador s-a cazat la o pensiune cu un view superb, pe dealul Băilor, la Casa Ianis. Tot acolo a tras și câteva cadre pentru videoclipul ce-l pregătește.

În drum spre Cluj, Jador a glumit despre prețurile mari de la noi, a spus că și-a cumpărat 3mp. Într-un video pe Tik Tok, el și-a anunțat fanii că și-a cumpărat o locuință la Cluj și va părăsi Bucureștiul în favoarea „capitalei” Ardealului.

„Bine v-am găsit, vreau să vă anunț în mod oficial că m-am mutat în Cluj. Dragi clujeni, m-am mutat aicea, mi-am luat și eu 3 mp aicea la d-voastră ca să-mi petrec zilele alături de oamenii din Cluj. No, bine v-am găsit”, a transmis Jador.

@jadorBine v am gasit!🙏♬ original sound – Voyage

error: Content is protected !!