(Foto) 2 copii și 3 adulți au murit după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85

Updated on iulie 1, 2024 (Foto) 2 copii și 3 adulți au murit după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85 1

Un accident rutier grav a avut loc, luni, pe drumul european 85, între o autocisternă și un autoturism care tracta o platformă pe care se afla o mașină, anunță Stirile Pro Tv.

Cele cinci persoane care au murit în dimineața zilei de luni, 1 iulie, pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura, județul au avut un ghinion teribil. Un tir cisternă care circula dinspre Suceava și Fălticeni a avut o explozie la unul din pneuri. Mastodontul s-a răsturnat și a intrat pe contrasens.

A măturat pur și simplu și a spulberat mașina de teren înmatriculată în Buzău, care tracta o platformă pe care se afla un autoturism marca VW înmatriculat în Suceava. În urma impactului devastator, cei cinci oameni care se aflau în mașina de teren, printre care și doi copii, nu au avut efectiv nici o șansă. De altfel, din mașina de teren, una extrem de puternică, nu a mai rămas aproape nimic, resturile fiind împrăștiate pe o raza de cel puțin 100 de metri, scrie Monitorul de Suceava.

(Foto) 2 copii și 3 adulți au murit după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85 2 (Foto) 2 copii și 3 adulți au murit după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85 3 (Foto) 2 copii și 3 adulți au murit după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85 4

În afara celor cinci morți a rezultat și o șasea victimă. Este vorba de șoferul autocisternei, care a fost preluată conștientă de la locul accidentului și transportat la spital./

(Foto) 2 copii și 3 adulți au murit după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85 5

La fața locului au mers pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

error: Content is protected !!