Ce planuri avea clujeanul care a murit electrocutat în piscină, alături de părinți. Prietenii îl descriu ca un om extraordinar, foarte modest, în ciuda faptului că avea o avere considerabilă

Updated on iunie 20, 2024 Ce planuri avea clujeanul care a murit electrocutat în piscină, alături de părinți. Prietenii îl descriu ca un om extraordinar, foarte modest, în ciuda faptului că avea o avere considerabilă 1
(FOTO: Simulare Pro TV)

Surse apropiate anchetei au precizat pentru „Adevărul” că există confirmarea oficială din partea Institutului de Medicină Legală cu privire la tragedia de la Cluj în urma căreia au murit trei persoane: un fost director de bancă și economist apreciat, Ovidiu Mureșan (46 de ani) și părinții său.

„Cei trei au murit electrocutați din cauza unei instalații electrice improvizate”, au arătat sursele citate. De fapt, aceasta era și varianta vehiculată de polițiști de la început, când au găsit cele trei persoane decedate lângă piscină.

Incidentul tragic s-a petrecut marți seara. Un vecin de-al familiei Mureșan a sunat la 112 după ce încercase fără succes să ia legătura telefonic cu cei trei.  Polițiștii i-au găsit pe cei trei îmbrăcați în costume de baie, fără viață lângă o piscină gonflabilă. Fiul avea 46 de ani, era necăsătorit, nu avea frați/surori și nici copii. Părinții lui aveau 74 respectiv 76 de ani.

Aceștia s-ar fi electrocutat, rând pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate.

„Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când, se pare, un fir s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui ar fi sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Martor la scene a fost tatăl de 76 de ani, ultimul care a încercat să-și scoată de acolo familia. A murit, însă, și el”, arată Pro TV.

În urmă cu două săptămâni și-a prezentat planurile prietenilor
Ovidiu Mureșan era un economist apreciat la Cluj-Napoca. Absolvent al Facultății de Studii Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB, Ovidiu a fost director al unei filiale clujene a OTP Bank. Prietenii îl descriu ca un om extraordinar, foarte modest, în ciuda faptului că avea o avere considerabilă. El deținea mai multe hectare de teren în zona colonia Sopor, una dintre cele mai căutate zone de dezvoltare ale orașului. În plus de aceasta, el avea date în chirie mai multe apartamente în oraș.

Ce planuri avea clujeanul care a murit electrocutat în piscină, alături de părinți. Prietenii îl descriu ca un om extraordinar, foarte modest, în ciuda faptului că avea o avere considerabilă 2

În urmă cu două săptămâni, el a prezentat prietenilor planurile sale de a intra în afaceri imobiliare. A realizat infrastructura și urma să construiască mai multe case lângă imobilul unde s-a petrecut tragedia. Printre acestea urma să fie construită și casa visurilor sale în care urma să se mute.

error: Content is protected !!