Mașini de pe strada Frunzișului au fost vandalizate, dar doar cele care nu aveau număr de Cluj

Updated on iunie 19, 2024 Mașini de pe strada Frunzișului au fost vandalizate, dar doar cele care nu aveau număr de Cluj 1

Proprietarul unei maşini parcate pe strada Frunzişului ți-a găsit maşina zgâriată. Acesta a observat că multe alte maşini au fost vandalizate în aceeaşi manieră.

“Încă nu ştiu dacă este vorba de prostie sau doar răutate. Noaptea trecută, un individ, pesemne fără ocupaţie, s-a apucat şi a zgâriat cu o cheie sau un obiect ascuţit mai toate masinile de pe str Frunzisului (la bază) şi str Urcuşului. Incredibil cât de mare e grădina ta, Doamne! Am depus plângere împreună cu alţi păgubiţi, să sperăm că se rezolvă ceva, mai ales că în zonă sunt case cu camere de supraveghere…”, a scris cel păgubit pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj Napoca.

Unii clujeni au comentat la postare scriind că problema ar fi aceea că de fapt oamenii au parcat pe trotuare şi ar fi pus viaţa pietonilor în pericol în acest fel: “Trotuarul era ocupat de mașinile voastre” / “Nesimţirea şi neruşinarea trebuie tratate şi sancţionate corespunzător. Tu, sşofer, pui în pericol viaţa pietonilor, pentru că îi pui să meargă pe carosabil şi vine un alt sofer care se uită pe telefon şi îi accidentează, pentru că tu, şofer, trebuie să îţi pui maşina pe trotuar”.

Dar adevărul era altul. Proprietarii maşinilor vandalizate au descoperit un lucru interesant. Nu mare le-a fost mirarea acestora să descopere că actul de vandalism era unul cu dedicaţie. Mai exact, cel care a zgâriat maşinile le-a “ocolit” pe cele cu numere de Cluj şi le-a “rezolvat” pe toate celelalte, informează Ziua de Cluj. 

Mașini de pe strada Frunzișului au fost vandalizate, dar doar cele care nu aveau număr de Cluj 2 Mașini de pe strada Frunzișului au fost vandalizate, dar doar cele care nu aveau număr de Cluj 3

– “Oricum, mașinile nu au fost zgâriate din cauză ca erau pe trotuar, ci din alte motive. Deoarece erau parcate mașini cu numere de CJ şi de alte județe, cele cu număr de CJ nu au fost zgâriate”.
– “Cine a facut asta nu a facut-o pentru ca am parcat pe trotuar, pe strada asta toate mașinile sunt parcate pe trotuar, dar doar cele care nu aveau numere de Cluj au fost zgâriate. Problema respectivului nu e ca am parcat pe trotuare, ci că suntem vinituri”, au scris alţi şoferi cu maşinile vandalizate pe Frunzişului.

Advertisements
error: Content is protected !!