Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, revedere după 6 ani. Cei doi petrec o săptămână la Cluj

Updated on iunie 19, 2024 Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, revedere după 6 ani. Cei doi petrec o săptămână la Cluj 1

Irina Columbeanu a venit în România pentru o săptămână și s-a reîntâlnit cu tatăl ei, Irinel Columbeanu, pentru prima dată din 2018. Revederea lor a fost foarte emoționantă, iar omul de afaceri s-a arătat extrem de fericit să își vadă fiica.

Irina Columbeanu, în vârstă de 17 ani, trăiește în Malibu, California, de mai bine de șase ani. Adolescenta locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, și de noul soț, Mr Pink. Ea spune că viața ei din America este „de vis”, fiind foarte recunoscătoare să trăiască acolo.

Revenită în România după șase ani, Irina Columbeanu petrece o săptămână la Cluj împreună cu tatăl ei, Irinel Columbeanu. Irina nu avea nici cea mai vagă idee cum își vor petrece săptămână, așa că Irinel Columbeanu a dezvăluit că una dintre surprize este participarea la TIFF 2024.

Încă nu știm planurile exact, numai că Matei a făcut niște planuri superbe și sunt sigură că o să ne distrăm extrem de mult”.

Irinel Columbeanu a dezvăluit atunci că una dintre suprize este venirea la TIFF, la Cluj:

„O să te ajut eu: o să meargă la Cluj, la TIFF, o să participe acolo. E un loc drag nouă și cred că și invers. Și abia așteptăm să vizităm acest oraș minunat care este Clujul”, a spus Irinel Columbeanu, citat de Fanatik.

Întrebată care este o calitate pe care a moștenit-o de la tatăl său, Irina a răspuns cu blândețe.

O calitate pe care am moștenit-o de la el ar fi iubirea pentru învățătrură, pentru că tatăl meu este foarte inteligent și mereu învață lucruri noi. Am învățat și eu să nu mă opresc din a învăța și să vreau să iau informații noi”, a spus Irina Columbeanu în cadrul interviului pentru WOWnews.

Cu puțin timp înainte de sosirea fetei, Irinel a făcut câteva dezvăluiri despre viața acesteia. El a povestit că fiica lui își dorește să devină neurochirurg și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr francez.

Advertisements
error: Content is protected !!