Cluj. Atacat în autobuz, înjunghiat în stația de autobuz. Ce spune Poliția

Updated on iunie 16, 2024 Cluj. Atacat în autobuz, înjunghiat în stația de autobuz. Ce spune Poliția 1

Poliția anunță că a început cercetările într-un dosar care vizează un atac asupra unui tânăr de 19 ani. Acesta a fost înjunghiat, sâmbătă, într-o stație de autobuz de pe strada Teodor Mihali. Potrivit Poliției, victima a fost agresată de doi indivizi în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, iar imediat după coborâre, acesta a fost înjunghiat

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre o stare conflictuală înregistrată pe strada Teodor Mihali, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe motive ce urmează a fi stabilite de polițiști în cadrul cercetărilor, ar fi fost abordat în mod agresiv de către doi bărbați, iar ulterior, la coborârea din mijlocul de transport în comun, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați cu un obiect contondent”, potrivit IPJ Cluj, conform Monitorul de Cluj.

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale. În continuare, Poliția efectuează cercetări pentru depistarea cu celeritate a persoanelor bănuite și dispunerea măsurilor legale față de acestea.

Mașină mistuită de flăcări în Feleacu
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul serii pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autoturism ce se deplasa pe raza localității Feleacu, scrie Ziua de Cluj.

Pompierii spun că la fața locului a ajuns o autospecială pentru stingerea incendiilor care a găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări. Ocupanții au ieșit din autoturism până la sosirea pompierilor și nu au solicitat consult medical.

“Echipajele operative au acționat cu două linii de furtun pentru stingerea flăcărilor, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a motorului autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

error: Content is protected !!