Cristi Manea, reacție după plecarea de la CFR Cluj: „Îmi dădeau bani mai puțini decât aveam înainte. Nici nu ni-i luam la timp”

Updated on iunie 15, 2024 Cristi Manea, reacție după plecarea de la CFR Cluj: „Îmi dădeau bani mai puțini decât aveam înainte. Nici nu ni-i luam la timp” 1

Cristi Manea, reacție după plecarea de la CFR Cluj: „Îmi dădeau bani mai puțini decât aveam înainte. Nici nu ni-i luam la timp”

Nelu Varga a avut parte de o replică pe măsură după atacul la adresa lui Cristi Manea. Fundașul nu s-a mai ferit de cuvinte, mai ales că și-a încheiat conturile cu CFR Cluj, pentru care a bifat în total un număr record de meciuri, 230.
Ulterior, discuția a alunecat, inevitabil, despre viitoarea echipă, care nu va fi din campionatul românesc. FCSB și Rapid nu l-au luat oricum în calcul, fiind acoperite pe postul respectiv.

Decizia lui Cristi Manea de a nu-și prelungi contractul l-a înfuriat la culme pe finanțator, motiv pentru care s-a lansat într-o adevărată tiradă, catalogându-l drept „nesimțit”. De asemenea, a afirmat despre el că „a umblat cu fofârlica”.

Am văzut declarația, dar nu vreau să comentez. Nu știu dacă a spus chiar așa. Ei, când am fost la negocieri, îmi dădeau mai puțin decât aveam înainte. Nu mi s-a părut OK. Asta după ce că nu ne luam banii la timp, câteodată.
Chiar dacă mi-ar fi dat foarte mult tot nu rămâneam, pentru că vreau să joc și afară și cred că e momentul potrivit să fac un nou pas. Cred că am realizat multe lucruri la CFR, sunt respectat de suporteri și m-a dezamăgit pentru că eu am dat totul pentru acest club și am câștigat trofee”, a declarat Manea pentru prosport.ro.

În ceea ce privește viitoarea destinație, Galatasaray se numără în continuare printre variante. Fundașul de 26 de ani a confirmat discuțiile, precizând că își pune toate speranțele în agentul său, Pini Zahavi, care îl reprezintă și pe Robert Lewandowski.

„Aștept, pentru că așa mi-au spus impresarii. Trebuie să am răbdare pentru că vor găsit ceva foarte bun pentru mine. Da, au avut discuții și mai sunt (n.r. cu Galatasaray), dar mie îmi spun totul când se vor înțelege asupra contractului.
Eu îmi doresc doar să joc. Nu vreau să merg la un club unde să nu am șanse să joc. Am încredere în impresarul meu, Pini Zahavi, care este unul dintre cei mai mari din lume și reprezintă jucători ca Lewandowski”, a dezvăluit Cristi Manea, conform Fanatik.

error: Content is protected !!